Η ΜΑΙΡΗ ΙΕΡΟΘΕΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΒΟΤΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Για περισσότερα από είκοσι χρόνια η Μαίρη Ιεροθέου μελετά τα μυστικά των βοτάνων και προσφέρει σε εμάς εναλλακτικές θεραπείες γιατί ως γνωστόν, το μεγαλύτερο φαρμακείο είναι αυτό που μας προσφέρει η φύση απλόχερα.

Η κα Ιεροθέου μίλησε στο Dolce.com.cy για τα πολύτιμα συστατικά που εμπεριέχουν τα βότανα ώστε όχι μόνο να προλαμβάνουν την ασθένεια αλλά και να θεραπεύουν στις πλείστες των περιπτώσεων.

 

Για αρχή έδωσε συμβουλές για εμάς τις γυναίκες που έχουμε διάφορα θεματάκια με τις ορμόνες μας. Το μυστικό όπως μας είπε και η ίδια βρίσκεται στη λυγαριά. Το βότανο αυτό μπορεί να βοηθήσει όσες αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις ορμόνες, με την εμμηνορραγία, με αμηνόρροια, με πολυκυστικές ωοθήκες, με ινομυώματα, με φρικτούς πόνους στην περίοδο αλλά και όσες πλησιάζουν στην εμμηνόπαυση και αντιμετωπίζουν τα δυσάρεστα επακόλουθα όπως εξάψεις, εφιδρώσεις, ξηρασία του δέρματος, φαγούρα κλπ!

Το απόσταγμα από τη λυγαριά μπορεί να βοηθήσει εκτός των πιο πάνω, τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν οστεοπενία και την οστεοπόρωση. Η κα Ιεροθέου μας ξεκαθάρισε ότι μπορεί το σκεύασμα σίγουρα δεν θεραπεύει την ασθένεια αλλά μπορεί να εμποδίσει την εκδήλωση της.

Η βοτανοθεραπεύτρια εξήγησε την σημαντικότητα των βοτάνων στη ζωή μας καθώς μπορούν να μας βοηθήσουν να απαλλάξουμε τον οργανισμό μας από πολλές φλεγμονές αλλά και να τον προστατεύσουμε από αυτές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη σελίδα της στο facebook

https://www.facebook.com/Health-and-Nature-312829642447874/