Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΟΥΤΙΚ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! CLASSY & FABULOUS

Ένας χώρος που μοιάζει με τον καλύτερο προορισμό για αξεσουάρ όπου θα βρεις τις πιο ξεχωριστές προτάσεις αγοράς, με συλλογές που απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες, κάθε στυλ και προσωπικότητα.

Τα αξεσουάρ αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα φετίχ των γυναικών ενώ με το στυλ τους αποθεώνουν μοναδικά τα outfits που επιλέγεις είτε για τη δουλειά, τις καθημερινές υποχρεώσεις, τη βόλτα, τον καφέ αλλά και τη βραδινή σου έξοδο.

Στο κατάστημα CLASSY & FABULOUS στη Λεμεσό, τη μεγαλύτερη μπουτίκ με αξεσουάρ σε όλη την Κύπρο, θα βρεις ότι ζητάς και ακόμη περισσότερα.

Σκουλαρίκια, βραχιόλια, δαχτυλίδια για τη μέρα του γάμου σου, για την κουμπάρα, για τα αγαπημένα σου φόρεματα, τα casual outfits, τις βραδινές επιλογές. Επίσης μεγάλη γκάμα από clutches, ρολόγια και άλλα τόσα σε διαφορετικούς χρωματισμούς.

Στο Classy & Fabulous υπάρχουν χιλιάδες προτάσεις για γυναίκες κάθε ηλικίας βάζοντας σας σε πειρασμό αφού θα εντυπωσιαστείτε με όλα όσα θα βλέπετε. Οι συλλογές ανανεώνονται αρκετά συχνά και η κάθε γυναίκα ξεχωρίζει από την πρώτη της επίσκεψη το αγαηπημένο αυτό κατάστημα!

Πέρασε το συντομότερο από το Classy & Fabulous που βρίσκεται στη διεύθυνση Βασιλέως Γεωργίου Α’ 1 στη Λεμεσό. (Τουριστική περιοχή).

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25 328868