Η ΝΕΑΡΗ ΧΡΙΣΤΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΟΥΝ

Η κλινική διαιτολόγος διατροφολόγος Κρίστια Χειμώνα, ασχολείται με αυτό που αγαπάει περισσότερο και μέσα από τον επαγγελματισμό και τις γνώσεις της, σκορπίζει χαμόγελα σε εκατοντάδες άντρες και γυναίκες που την εμπιστεύονται.

Το θέμα βάρος είτε είναι κάτω από τα κιλά είτε ξεπερνά τα όρια, είναι πάντα ένα σημαντικό θέμα για τον κάθε ένα. Αρκετοί καθημερινά συζητούν για το βάρος τους, ενώ θα σχολιάσουν πάντοτε και τον συνομιλητή τους για το εάν έχει πάρει ή έχει χάσει κιλά.

 

Τα πρότυπα στις μέρες μας, προβληματίζουν ενώ λίγο και πριν από τους καλοκαιρινούς μήνες, ο Φεβρουάριος φαντάζει πάντα η τέλεια εποχή για να πάρεις σοβαρά το θέμα δίαιτα και σωστή διατροφή.

 

Η Χρίστια Χειμώνα, παρά το νεαρό της ηλικίας της, κατάφερε να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή, με αρκετούς άντρες και γυναίκες να την εμπιστεύονται. Ο κάθε ένας ανάλογα με τις δικές του ανάγκες, κατευθύνεται κοντά της για τις συμβουλές, τις καθοδηγήσεις της και βεβαίως τις διατροφικές της υποδείξεις.

Το να έχεις το κατάλληλο για σένα σώμα είναι ότι καλύτερο αφού ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σου και σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα. Και η Χρίστια Χειμώνα, κερδίζει την εμπιστοσύνη του κοινού χαρίζοντας αισιοδοξία και χαμόγελα με τα αποτελέσματα που δείχνει η ζυγαριά.