Η ΝΕΑ ΕΜΜΟΝΗ ΚΥΠΡΙΩΝ! ΜΕ ΤΟ SHOP AND SHIP ΦΕΡΝΕΙΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ

Από την άνεση του καναπέ σου, όποια ώρα κι αν το επιθυμείς μπορεις με ένα κλικ να παραγγέλνεις ότι επιθυμείς!

Η υπηρεσία που κάνει πιο εύκολη τη ζωή του καθενός μας. Το Shop and Ship της εταιρείας Aramex σου παρέχει αυτό που ονειρευόσουν. Με μια μόνο εγγραφή αποκτάς πέραν από 24 προσωπικές διευθύνσεις στο εξωτερικό για να μπορείς να ψωνίζεις χωρίς περιορισμούς από κάθε online shop.

 

Εάν μέχρι σήμερα ήθελες να φέρεις κάτι Κύπρο και δεν στο έστελναν, με την υπηρεσία Shop and Ship, βάζεις τη δική σου προσωπική διεύθυνση που αποκτάς στην Αγγλία, την Αμερική, την Κίνα, την Ιταλία, τη Γερμανία και αλλού και έτσι φαίνεται ότι ψωνίζεις ως ντόπιος. Με αυτό τον τρόπο, η παραγγελία σου έρχεται και σε βρίσκει στην πόρτα του σπιτιού σου στην Κύπρο μέσω της εταιρείας Aramex χωρίς να χρειαστεί να αγχωθείς, να τρέξεις, να ταλαιπωρηθείς. Μπορείς να κατεβάσεις το Shop and Ship application στο κινητό, να κάνεις την εγγραφή σου και να απολαμβάνεις τις online αγορές που μπορείς να έχεις από όλο τον κόσμο.

Κατέβασε σήμερα το application και για απορίες μην διστάσεις να επικοινωνήσεις απευθείας με την εταιρεία Aramex στο 77771700 ή κάνε κλικ ΕΔΩ