Η ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΗΣ DIPTYQUE

Ένα μεγαλοπρεπές Λιοντάρι, ένας μυστηριώδης Κύκνος και ένα γρήγορο, πιστό Ελάφι: τρία μαγεμένα ζώα κάνουν μαγικά πάνω από ένα χιονισμένο Παρίσι.

Για κάθε ζώο, η diptyque και ο καλλιτέχνης Ugo Gattoni δημιούργησαν ένα νέο αρωματικό κερί.

 

Στολισμένα με το εμβληματικό οβάλ σύμβολο του Οίκου και στοιχεία της παριζιάνικης αρχιτεκτονικής, τα τρία κεριά έχουν μοναδικό χρώμα και διακόσμηση. Με αρώματα περιορισμένης έκδοσης, το πνεύμα των διακοπών λάμπει!

Floral Majesty Candle

Τριαντάφυλλα – Μπαχάρια – Κανέλα

 

Το κερί Floral Majesty είναι φτιαγμένο από σπάνια τριαντάφυλλα σε συνδυασμό με μπαχαρικά: γαρίφαλο, μοσχοκάρυδο και φλογερή κανέλα δίνει ένα τολμηρό, φλοράλ άρωμα, ιδανικό για την εποχή του χρόνου που κυριαρχούν τα άφθονα γέλια και οι χαρές.

Moonlit Fir Candle

Πεύκος – Ευκάλυπτος – Μέντα

 

Το κερί Moonlit Fir αναδεικνύει την αναζωογονητική ομορφιά ενός δάσους γεμάτο ευωδίες .

Το άρωμα των ελάτων στον βαρύ χειμώνα της Σιβηρίας και του Καναδά, αστράφτει κάτω από τις παγωμένες νότες του ευκάλυπτου, του δενδρολίβανου και της μέντας. Μέσα στο κερί αυτό, φωτίζεται όλο το πνεύμα των γιορτών.

Amber Feather Candle

Πορτοκάλι – Τζίντζερ  – Amber – Κανέλα

 

Για το συλλεκτικό κερί Amber Feather, η diptyque συνδυάζει νότες εσπεριδοειδών με ένα ζεστό συνδυασμό: φωτεινό πορτοκάλι, κανέλα και τζίντζερ, για να ζωντανέψουν την ατμόσφαιρα, η οποία στη συνέχεια απαλύνεται με τα πιο φιλόξενα στοιχεία κεχριμπαριού.

Η Diptyque Winter Limited Edition συλλογή είναι διαθέσιμη στα πολυκαταστήματα ERA Mall of Cyprus & ERA Olympia.