Η ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΕ ΞΥΛΙΝΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΖΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτο το εκπληκτικό, ζεστό, μοναδικό ξύλινο σπίτι Σκανδιναβικού τύπου στο χωριό Χανδριά.

Η διαμονή μας στο Vasiliou House Krimenos, θύμιζε σκηνές από καλογυρισμένη ταινία. Άνετοι χώροι, πεντακάθαροι που είναι αρκετά σημαντικό και το κάθε τι να μοιάζει να είναι στο υπέροχο αυτό σπίτι για τη δική μας άνεση και ξεκούραση.

Μια τέλεια επιλογή για να ξεφύγεις από τους ρυθμούς της έντονης καθημερινότητας, να γεμίσεις με όμορφες εικόνες από το φυσικό τοπίο μέσα από τα μεγάλα του παράθυρα, να φορτίσεις μπαταρίες δίπλα στο τζάκι με την αγαπημένη σου παρέα, να γράψεις ιστορίες ζωής που θα θυμάσαι, θα διηγείσαι και θα προκαλούν το χαμόγελο σου για πάντα! Με το που θα κάνεις κράτηση, οι ιδιοκτήτες θα φροντίσουν να υπάρχουν άφθονα ξύλα για να απολαύσεις και με το παραπάνω τη ζεστασιά από το τζάκι.

Στο υπέροχο ξύλινο σπίτι Vasiliou House Krimenos, μπορούν να μείνουν μέχρι και 5 άτομα αφού υπάρχει η σοφίτα και άλλα 2 δωμάτια για την άνεση και τη φιλοξενία μας. Τώρα το ποιος θα κοιμηθεί στη σοφίτα είναι ένα θέμα που θα πρέπει να τα βρείτε μεταξύ σας, αφού η θέα από εκεί είναι απίστευτη!!!

Από αυτό το υπέροχο σπιτάκι που έχουμε μείνει και θα πάμε ξανά οπωσδήποτε, να ξέρεις πως δεν του λείπει τίποτα γι αυτό μπορείτε να ετοιμάσετε ακόμη και μπάρμπεγκιου στην ευρύχωρη αυλή του μιας και διαθέτει όλο τον εξοπλισμό. Την ίδια στιγμή, θα απολαύσετε τον καφέ σας με το πρωινό ξύπνημα με την μαγευτική θέα που διαθέτει.

Στο χώρο του υπάρχουν μαγειρικά σκεύη και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Κι επειδή, από δική μας εμπειρία δεν θα θέλετε να βγειτε εκτός για φαγητό, αφού θα προτιμήσετε να απολαύσετε κάθε στιγμή της διαμονής σας στον υπέροχο του χώρο, φροντίστε να πάρετε από το σούπερμαρκετ μόνο τα απαραίτητα για τον καφέ, το πρωινό και το δείπνο σας!!!

Το Vasiliou Houses δεν θυμίζει σε τίποτα ότι άλλο έχεις δει και συνηθίσει και αξίζει, λόγω της μεγάλης ζήτησης να κάνεις το συντομότερο κράτηση!

Οι ιδιοκτήτες είναι πάντα πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν για ότι χρειαστείς. Και αυτό, θα είναι το πιο όμορφο σπίτι με τζάκι που θα έχεις μείνει ποτέ εντός Κύπρου! Για τη διαμονή σου, πάρε τηλέφωνο άμεσα στο 96285908