Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΝΥΦΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΣΑΡΡΗ

Το νυφικό των ονείρων σου για την καλύτερη μέρα της ζωής σου το είδαμε και σου λέμε με κάθε βεβαιότητα πως βρίσκεται στα χέρια της ταλαντούχας σχεδιάστριας Βικτώρια Σαρρή!

Από μικρό κορίτσι ονειρευόσουν τη μέρα που θα ήσουν η απόλυτη πρωταγωνίστρια στην ομορφότερη μέρα που περίμενες πως και πως. Εσύ, με το υπέροχο νυφικό, πανέτοιμη για ένα μεγάλο βήμα στη ζωή σου.

 

Η Βικτώρια Σαρρή είναι το new entry στον κόσμο της κυπριακής μόδας η οποία μέσα από τον επαγγελματισμό, την αγάπη της για το σχέδιο, την τελειότητα και βεβαίως το πάθος της για δημιουργία, κατάφερε να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή.

Με νυφικά φτιαγμένα για την κάθε γυναίκα που την εμπιστεύεται τόσο από Κύπρο αλλά και από εξωτερικό, η Βικτώρια Σαρρή συνεχίζει δυναμικά να δημιουργεί μοναδικές προτάσεις.

Με μια ιδιαίτερη αγάπη στη νυφική δημιουργία κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις βλέποντας την ατζέντα της να γεμίζει με ραντεβού από τις μέλλουσες νυφούλες που ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για το γάμο τους! Κι εμείς βεβαίως, συνεχίζουμε να θαυμάζουμε τη νύφη στην πιο πάνω φωτογραφία που κατάφερε να κλέψεις τις εντυπώσεις και να μείνει αξέχαστη!