Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΡΑΦΑΕΛΑ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ ΣΤΑ HOME & DECO

Το όνομα της πλέον είναι συνυφασμένο με την καλαισθησία αφού ο λογαριασμός της στο instagram διαφέρει με τις ξεχωριστές και εκλεπτυσμένες, καθημερινές της επιλογές.

Η Ραφαέλα Νεοκλέους ασχολείται με έναν χώρο που κυριολεκτικά αλλάζει τη ζωή κάθε ανθρώπου, την αρχιτεκτονική. Το να ζεις και να συνυπάρχεις σε ένα σπίτι που σε αντιπροσωπεύει και σε γεμίζει, είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου. Και για να το πετύχεις αυτό, πρέπει καταρχήν να αντιληφθείς τι σου αρέσει και τι όχι, τι σε χαρακτηρίζει και βεβαίως, να επιλέγεις αυτά που σε κάνουν εσένα να αισθάνεται άνετα.

Σε μια βόλτα της στο κατάστημα Home & Deco στη Λεμεσό, η Κύπρια influencer εντυπωσιάστηκε με τις αμέτρητες, εξαιρετικές του προτάσεις αλλά και τις νέες παραλαβές που έχουν φτάσει και αφορούν το σπίτι, τον κήπο, το γραφείο.

Προτάσεις που δεν πρόκειται να συναντήσεις πουθενά αλλού καθώς και τις συλλογές Taschen, κεριά, φωτιστικά, διακοσμητικά και τις εκπληκτικές συλλογές του ταλαντούχου Michael Aram.

Με outfits που ναι, της ταιριάζουν τέλεια, κάθισε αναπαυτικά και φωτογραφήθηκε στις αγαπημένες της γωνιές.