Η ADELIA SULIAIEVA ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ G.BAR ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!

Το G.Bar είναι το τέλειο, new entry της Κύπρου που μόλις σε μόνο 30 λεπτά σε κάνει να αισθάνεσαι η απόλυτη πρωταγωνίστρια της κάθε σου μέρας, τονώνοντας την αυτοπεποίθηση και βγάζοντας προς τα έξω τον πιο όμορφο εαυτό κάθε γυναίκας που θα το εμπιστεύεται για την ομορφιά, το στυλ αλλά και τον καφέ της!

Συνέντευξη στη Μαρίνα Αβραάμ

Φωτογράφος: Αντρέας Αντρέου (AAPhotography)

Μακιγιάζ, μαλλιά και ρούχα από G.Bar

Ας μιλήσουμε για ομορφιά! Πώς πήρες την απόφαση να έρθεις στην Κύπρο και να ανοίξεις τον υπέροχο χώρο G.BAR που απευθύνεται σε κάθε γυναίκα;

Πριν από ένα χρόνο ήρθα στην Κύπρο για πρώτη φορά για να επισκεφθώ τους φίλους μου. Μετά από λίγο αντιλήφθηκα ότι στη Λεμεσό δεν υπήρχε ένας χώρος για γυναίκες, όπου να μπορούν να αξιοποιήσουν χρήσιμα το χρόνο τους, να επικοινωνήσουν με τις φίλες τους, να γνωρίσουν ενδιαφέροντες ανθρώπους και να είναι σε θέση να απολαμβάνουν υπηρεσίες ομορφιάς και μάλιστα υψηλής ποιότητας.

Είναι σίγουρα κάτι που έλειπε από το νησί μας ενώ το πώς διαμορφώθηκε το G.Bar είναι ιδανικό για κάθε γυναίκα! Τι μας περιμένει στον υπέροχο χώρο σας;

Στο χώρο μας δεν βρίσκεις μόνο υπηρεσίες που αφορούν την ομορφιά, αλλά ένα πλήρης πακέτο μαζί με ένα χώρο για φωτογράφηση ή για πάρτι ή για οποιαδήποτε άλλη περίσταση, τον οποίο διαμορφώνουμε αναλόγως μαζί με μία ομάδα επαγγελματιών και συνεργατών. Αν ενδιαφέρεσαι για γενέθλια ή hen’s party, ξέρουμε πώς να πραγματοποιήσουμε την ευχή σου!

 

Αξίζει να πούμε πώς πέραν από το ότι μια γυναίκα θα βρει τα πάντα για την ομορφιά της, έχετε φροντίσει και για την εμφάνιση μας με τις συλλογές ρούχων που φιλοξεινείται στο G.Bar που απευθύνονται τόσο σε γυναίκες αλλά και μικρά κορίτσια;

Ναι, έχω τη δική μου φιλοσοφία. Προτιμώ να ντύνομαι με φορέματα κυρίως, επειδή πιστεύω ότι κάνουν τις γυναίκες να φαίνονται πιο θηλυκές. Γι’ αυτό και στο χώρο έκθεσης μας θα βρείτε φορέματα όχι μόνο για γυναίκες, αλλά και για νεαρές κοπέλες.

Το G.Bar είναι ο χώρος που θα ανοίγει το πρωί μέχρι το βράδυ;

Ναι, το “G.Bar” είναι ανοικτό 7 μέρες τη βδομάδα και η αποστολή του είναι να κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται πάντα όμορφες. Προσφέρουμε ειδικά πακέτα από Δευτέρα μέχρι Τετάρτη που αφορούν σετ μαλλιών και μακιγιάζ. Το πιο δημοφιλές πακέτο είναι αυτό που περιλαμβάνει γρήγορο μακιγιάζ και πλεξούδες/κότσους τελευταίας μόδας. Πρόκειται για ένα χώρο, όπου οι γυναίκες θα θέλουν να επιστρέψουν, επειδή αποπνέει όμορφη ατμόσφαιρα και διαθέτει ποιότητα υπηρεσιών, καθώς και ελκυστικό και φωτογενές διάκοσμο. Εδώ μπορείς να βρεις υπηρεσίες όπως: μανικιούρ, πεντικιούρ, προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης μαλλιών, βαφές και κοψίματα μαλλιών. Η ατμόσφαιρα σού μένει αξέχαστη, καθώς διαθέτει G. & WOW-effects!

 

Τι ετοιμάζεται για τις γιορτινές μέρες;

Ήδη αρχίσαμε τις χριστουγεννιάτικες φωτογραφήσεις μας σε πολύ πρωτότυπες φωτοζώνες, τις οποίες έχουν διακοσμήσει οι συνεργάτες μας, ειδικά για εμάς. Επίσης, είμαστε έτοιμες να εκπλήξουμε και να προετοιμάσουμε κάθε γυναίκα για τα χριστουγεννιάτικα και NY πάρτι!

 

Πρότεινε μας ένα must για όλες τις γυναίκες στο G.Bar!

Αυτά που πρέπει να κάνουν οι γυναίκες όταν επισκεφθούν το “G.Bar” είναι: εξαιρετική περιποίηση νυχιών, τέλειο χτένισμα στα μαλλιά, smokey eyes και φυσικά δεν πρέπει να παραλείψουν να δοκιμάσουν τις θρυλικές μας πλεξούδες!

Ποια είναι η γνώμη σου για την Κύπρο;

Η Κύπρος είναι ένας παράδεισος με υπέροχο κλίμα και τοποθεσία και μάλιστα εξελίσσεται σε μέρος τάσεων και ομορφιάς, έτσι είμαστε πολύ ευχαριστημένες που δημιουργήσαμε ένα μοναδικό χώρο εδώ στη Λεμεσό. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν εδώ στο νησί είναι πολύ τυχεροί και κάθε χρόνο, όλο και περισσότεροι άνθρωποι το επιλέγουν για τη διαμονή τους. Χαιρόμαστε που είμαστε σε θέση να εντυπωσιάζουμε τη Λεμεσό με το χώρο και τις υπηρεσίες μας.

 

Τι σου αρέσει περισσότερα από όλα στη ζωή σου;

Μου αρέσει να κάνω τον κόσμο καλύτερο και ομορφότερο. Αισθάνομαι ότι αυτό είναι και η αποστολή μου. Γι’ αυτό αποφάσισα να δημιουργήσω τη δική μου επωνυμία φορεμάτων -στην οποία έδωσα το όνομα της κόρης μου, Σόφης- και να ανοίξω ένα θρυλικό “G.Bar” στη Λεμεσό.

Μοιράσου μαζί μας το δικό σου, γεμάτο 24ωρο!

Ξεκινώ τη μέρα μου στις 7π.μ και συνηθίζω να απολαμβάνω το πρόγευμά μου μαζί με την κόρη μου. Αργότερα, η μικρή πηγαίνει στο σχολείο κι εγώ στο γυμναστήριο. Μετά έχω προγραμματισμένες διάφορες συναντήσεις, αλλά προηγουμένως κάνω μία στάση στο “G.Bar” για να απολαύσω γρήγορες υπηρεσίες ομορφιάς. 30 λεπτά αρκούν για να τονώσω την αυτοπεποίθησή μου. Τις περισσότερες φορές κανονίζω συνάντηση γεύματος μαζί με μία από τις φίλες μου, διότι είναι ωραίο να περνάς όμορφο χρόνο μαζί τους. Έπειτα, επιστρέφω στο “G.Bar” για να διευθετήσω ό,τι αφορά το χώρο και να προγραμματίσω την επόμενη μέρα.

Τελικά, είναι υπέροχο να είσαι γυναίκα;

“Κάνε αυτό που αγαπάς και δεν θα χρειαστεί να δουλέψεις άλλη μέρα στη ζωή σου”(Confucius). Γι’ αυτό και κάθε μέρα αισθάνομαι ευτυχισμένη, ως γυναίκα, και το βράδυ μοιράζομαι αυτή τη θετική ενέργεια μαζί με τον κόσμο!

Αύριο Τετάρτη από τις 5 το απόγευμα θα είναι το grand opening του G.Bar

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25054785

Διεύθυνση: Αγίου Αντρέου 43, Λεμεσός