Η ARAMEX ΚΥΠΡΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Aramex Κύπρου αποδεικνύει την ευαισθητοποίηση της δίπλα στους ανθρώπους που το έχουν περισσότερη ανάγκη.

Τόσο με τον Covid 19 που ανέλαβαν αποστολές για να φτάσουν σημαντικά είδη πρώτης ανάγκης στους Κύπριους φοιτητές που βρίσκονταν σε όλο τον κόσμο, όσο και τώρα με την έκρηξη στη Βηρυτό.

Οι πρώτοι Κύπριοι έφτασαν στα γραφεία της Aramex από το πρωί για να πάρουν τα πρώτα τρόφιμα… Πολλοί από αυτούς απο το δικό τους στέρημα. 

 

Ένα θέμα το οποίο βίωσαν ξανά με την έκρηξη στο Μαρί και ξυπνά μνήμες αφού μπορούν να καταλάβουν πλήρως πως αισθάνονται οι συνάνθρωποι μας στο Λίβανο. Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε πως ο ιδιοκτήτης της Aramex έχει ζήσει τη μισή του ζωή στην Κύπρο και είναι από το Λίβανο.

Μόλις χθες ανακοίνωσαν την έμπρακτη συμπαράσταση και βοήθεια τους για προς τη Βηρυτό, αφού με δική της πρωτοβουλία και έξοδα θα στείλουν είδη πρώτης ανάγκης με την αποψινή πτήση. Οι Κύπριοι πολίτες έδειξαν αμέσως την ευαισθητοποίηση τους και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό δείχνοντας για ακόμη μια φορά πόσο μεγάλη καρδιά έχουμε ως λαός.