Η RAMON FILIP ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΕΣΠΑΝΤΡΙΓΙΕΣ

Εσπαντρίγιες Ramon Filip X Meraki

Οι νέες συλλογές Ramon Filip δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν αυτή τη σεζόν. Με στόχο τη δημιουργία ολοκληρωμένων ενδυματολογικών προτάσεων, το νέο εγχείρημα της επωνυμίας φέρνει κοντά μας ένα ακόμα κομμάτι-κλειδί για την γκαρνταρόμπα μας.

Η σειρά Ramon Filip X Meraki περιλαμβάνει μια εκλεκτική ποικιλία από χειροποίητες εσπαντρίγιες σε γήινα χρώματα, κατασκευασμένες στην Ισπανία από το πιο μαλακό ιταλικό δέρμα Napa. Λεπτομέρειες όπως οι πλεκτές σόλες, τα διακοσμητικά studs και το κομψό design, τις καθιστούν μοναδικές, όπως επίσης και η υψηλή ποιότητα κατασκευής από τους ειδικούς του είδους, την εταιρία Meraki Company. Οι εσπαντρίγιες περιορισμένης έκδοσης δημιουργήθηκαν με στόχο τη συμπλήρωση της νέας capsule συλλογής Ramon Filip, η οποία περιέχει ευκολοφόρετα και ανάλαφρα κομμάτια με αισθητική σαφάρι.

Τα βαμβακερά και σιφόν υφάσματα, οι δομημένες λεπτομέρειες, οι αέρινες σιλουέτες και η χρωματική παλέτα με αποχρώσεις άμμου, έντονα κόκκινα και κλασικά μαύρα, κάνουν τα κομμάτια της συλλογής ιδανικά για ταξίδια και διακοπές με στυλ. Οι εσπαντρίγιες Ramon Filip X Meraki είναι η τέλεια λεπτομέρεια που συμπληρώνει την αισθητική της καλοκαιρινής αυτής συλλογής. Ένα διαχρονικό αξεσουάρ υψηλής ποιότητας και αισθητικής που θα θέλετε να φορέσετε για πάντα