ΘΑΛΑΣΣΑ, ΗΡΕΜΙΑ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ. ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ COSTAS APARTMENTS

Περάσαμε δύο μοναδικά βράδια και τρεις γεμάτες μέρες στα Costas Apartments στο Governors Beach και ζήσαμε αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές πλάι στο κύμα!

Γράφει η Μαρίνα Αβραάμ

 

Και κάπως έτσι, έχουμε να λέμε και να…γράφουμε τώρα για το πόσο φανταστικά ήταν όλα και πόσο πολύ χαλαρώσαμε μα και φορτίσαμε μπαταρίες σε έναν από τους ιδανικότερους προορισμούς στην Κύπρο που σου δίνει άμεση πρόσβαση σε γραφικά χωριά της Κύπρου μας καθώς και τη Λεμεσό αλλά και τη Λάρνακα.

Τα τελευταία χρόνια, η Ακτή Κυβερνήτη αναπτύχθηκε φανταστικά. Προσφέρει τα πάντα που χρειάζεται και ένα ζευγάρι μα και μια οικογένεια για να απολαύσει τις διακοπές της. Καθαρές παραλίες, άνεση, άμμο, φαγητό και μπαράκια με ποτό.

Την απόλυτη ηρεμία θα την έχεις στα Costas Apartments τα οποία φτιάχτηκαν με τόση αγάπη για να ικανοποιούν και τους πιο απαιτητητικούς. Είναι πεντακάθαρα, έχουν τα πάντα που χρειάζεσαι και το καλύτερο… σου δίνουν την ευκαιρία να ζήσεις μερικές μέρες ακριβώς επάνω στο κύμα αφού η θάλασσα βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά.

Σου συστήνω ανεπιφύλακτα να κάνεις έγκαιρα κράτηση και να απολαύσεις τις ομορφιές της περιοχής με τους ασπρόβραχους, τον κόσμο που ψαρεύει, μα και όλους όσοι λατρεύουν τα θαλασσινά σπορ!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 99350615 . Εδω θα βρείτε και τη σελίδα τους στο facebook