ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΜΑ; ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΑΦΟΡΑ

Περιμένεις το πρώτο σου μωρό ή είσαι ήδη μαμά και μεγαλώνετε την οικογένεια σας με ένα αδερφάκι; Σου έχουμε κάτι που θα ευκολύνει πραγματικά τη ζωή σου από εδώ και πέρα! 

Όταν έρχεται στη ζωή μας ένα μωρό, αλλάζουν τα πάντα μέσα στην καθημερινότητα μας. Στην αρχή, είναι οι πρώτοι μήνες προσαρμογής, μέχρι να μάθεις τι θέλει κάθε φορά που θα κλάψει, θα αισθάνεται δυσφορία και τόσα άλλα. Είναι το παιδικό δωμάτιο που θες να είναι πανέμορφο και βεβαίως οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας που τρέχουν και δεν σταματούν ποτέ!

 

Κι όμως, σήμερα εμείς έχουμε να σου προτείνουμε κάτι που θα ευκολύνει τη ζωή σου, θα σου γλυτώσει πολύτιμο χρόνο και στο τέλος της μέρας θα σε βοηθήσει να κάνεις μεγαλύτερη οικονομία στις αγορές σου. Η υπηρεσία Shop and Ship της Aramex, την οποία μπορείς να κατεβάσεις στο κινητό σου και να κάνεις την εγγραφή σου, σου παρέχει την τεράστια ευκολία να ψωνίζεις τα πάντα που θες και χρειάζεσαι από κάθε μεριά του πλανήτη.

 

Στην οθόνη σου θα έχεις συνολικά 24 προσωπικές διευθύνσεις για να φαίνεται ότι είσαι ντόπιος αγοραστής στην Αμερική, τη Γαλλία, τη Κίνα, Σιγκαπούρη και πολλές άλλες χώρες για να παραγγέλνεις χωρίς καθυστέρηση ότι επιθυμείς! Μπορείς να παραγγείλεις από τις μεγαλύτερες εκπτώσεις που γίνονται στον κόσμο, το κρεβατάκι του μωρού, το κάθισμα του αυτοκινήτου, παιχνίδια και όλα όσα χρειάζεστε στο σπίτι! Παράγγειλε ακόμη και από brands που μέχρι σήμερα δεν έστελναν τα προϊόντα τους Κύπρο, αφού με το Shop and Ship δεν υπάρχουν περιορισμοί. Αφού προχωρήσεις με την αγορά σου, η εταιρεία Aramex θα φέρνει τις παραγγελίες σου στην πόρτα του σπιτιού σου στην Κύπρο.

 

Είναι τέλεια υπηρεσία και θα κάνει τη ζωή σου πολύ πιο εύκολη χωρίς να χρειαστεί να αφήσεις το μικρό σου, χωρίς να περιμένεις στο ταμείο για να πληρώσεις αλλά ούτε και να ταλαιπωρείσαι στο δρόμο μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή σου επικοινώνησε στο 77771700