ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΟΥ ΖΩΗ! ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ “ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΕΣΑΙ”

Μόνο κρατώντας απόσταση μπορείς να διακρίνεις τη ζημιά που έγινε. Ή μάλλον όχι… Μόνο από μακριά θα αντιληφθείς πόσο καλύτερα είσαι χωρίς την παρουσία κάποιων ανθρώπων στην καθημερινότητα σου.

Ονομάζονται τοξικοί, ονομάζονται εγωιστές. Όπως και να χει είναι άτομα που δεν κάνουν για εσένα κι ούτε εσύ γι αυτούς. Μπορείς να τους αγαπάς και να τους εύχεσαι τα καλύτερα, όμως να συνεχίσουν να βρίσκονται μακριά.

Μόνο έτσι μπορείς να συνεχίσεις. Γιατί θα είσαι πλέον πιο δυνατός και καινούριες εμπειρίες θα γεμίζουν το μυαλό σου… Όμορφο συναίσθημα να  λες πώς δεν τους χρειάζεσαι και να το εννοείς. Υπέροχο να αντιλαμβάνεσαι πώς η ζωή ναι συνεχίζεται και χωρίς αυτούς και μπορεί μάλιστα να είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσα.

Μην σταματάς σε τίποτα και πουθενά. Γιατί όταν αντιλαμβάνονται πως έχεις φύγει, πώς μάζεψες ένα ένα τα κομμάτια σου και ανανεώθηκες κοιτάζοντας το δικό σου καλό, είναι αδύνατον να σε επηρεάσουν, είναι αργά για να δεχτείς επιστροφές.  

Φεύγεις και καθαρίζει το τοπίο. Απομακρύνεσαι και βλέπεις επιτέλους καθαρά. Πάντα έλεγα πως μια κλωστή μας κρατάει από τη νέα μας ζωή. Φτάνει να καταφέρουμε να την περάσουμε, να κοψουμε τους δεσμούς. Και είναι πιο εύκολο να την περνάς παρά να βασανίζεσαι και να επαναλαμβάνεσαι σε καταστάσεις που έχουν «πεθάνει».

Ναι, πάντα να ψάχνεις και να διεκδικείς το καλύτερο για σένα. Και το έχεις πετύχει βλέποντας επιτέλους τον δικό σου εαυτό!

Καλή αρχή στη νέα σου ζωή γιατί τα πας περίφημα πια! Είναι σπουδαίο πράγμα να ξαναγεννιέσαι! Και ξέρεις κάτι….; Τον καινούριο σου εαυτό δεν θα έχουν την ευκαιρία και την τιμή να τον γνωρίσουν ποτέ!