ΚΑΛΙΑ ΜΟΝΟΓΙΟΥ: ΤΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ FASHION SHOW ΣΤΟ BOAT SHOW

Ακόμη συζητιέται το πετυχημένο fashion show της σχεδιάστριας Κάλιας Μονογιού που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Boat Show στη Μαρίνα Λεμεσού! 

Φωτογραφίες: Βαρβάρα Πουρούτη

Με ένα εντυπωσιακό catwalk που στήθηκε μπροστά από σκάφη πολυτελείας, το Boat Show, ανέβασε κι άλλο τον πήχη της επιτυχίας, προσκαλώνοντας τον κόσμο των media και της μόδας σε ένα fashion show με προτάσεις που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για το event από την καταξιωμένη Κύπρια Κάλια Μονογιού σε μια γιορτή της μόδας που παρουσιάστηκε μέσα σε 2 μέρες. 

Φίλοι, συνεργάτες και fashionistas, έδωσαν δυναμικά το παρών τους και καταχειροκρότησαν τις δημιουργίες της. Απευθυνόμενη τόσο σε Κύπριες fashionistas αλλά και σε γυναίκες του εξωτερικού, η Κύπρια σχεδιάστρια κατάφερε για ακόμη μια φορά να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Στις προτάσεις της είδαμε καφτάνια, μαγιό, βραδινά φορέματα, νυφικά και μια αντρική συλλογή που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μεγάλους οίκους στο εξωτερικό. Στο catwalk είδαμε και γυαλιά και αξεσουάρ από το κατάστημα Classy & Fabulous, ένα στολίδι με ανεπανάληπτες προτάσεις στο κέντρο της Λεμεσού! 

Το fashion show ξεκίνησε με το μουσικό υπερθέαμα των Fortissimo. Παρουσιάστριες της βραδιάς ήταν η Αφροδίτη Γεωργίου και η Τατιάνα Magnitskaya καθώς και ο Κώστας Χαραλάμπους. 

Ευχαριστούμε την Κάλια Μονογιού που πάντα εμπιστεύεται το Dolce.com.cy

 

Χορηγοί του event  ήταν οι Cyprus Casino, Πετρολίνα, Όμιλος Πηλακούτας, Kronenbroug 1664 Blank και Offshore view.

 Συμμετέχοντες του event: Blue point yachting, Nautimar Marine, Ifestos Marine και Feretti group

Χορηγοί της επίδειξης μόδας: Julius Meinl, Reviv Cyprus, Moore Stephens και Maiale betting ltd.

Υποστηρικτές: Μακιγάζ Zerva Cosmetic, make up workshop cyprus by florentia charalambous.

Hair styling το Constantinos hair gallery ltd και ο Χριστόφορος Παναγιώτου από το Godfashion.

Media sponsor: In business, Gold και Afisa.

Διοργανωτής της επίδειξης μόδας ήταν το modelpro agency.