ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ: ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ

Η Κατερίνα Παυλίδου ιδιοκτήτρια του La Calma Spa, αυτές τις μέρες όπως και κάθε άλλη φορά, βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες όλης της Κύπρου για να προσφέρει τις σωστές συμβουλές για τα κατάλληλα προϊόντα ομορφιάς για το πρόσωπο και το σώμα τα οποία μπορούν να δουλέψουν υπέρ μας τις μέρες καραντίνας.

Τι μας συμβουλεύεις να προσέξουμε στο πρόσωπο και το σώμα μας τις μέρες καραντίνας που διανύουμε;

Δεν ξεχνάμε ότι πάνω από όλα είμαστε γυναίκες και δεν παραμελούμε το πρόσωπο και το σώμα μας. Είναι καλό να αισθανόμαστε άνετα και να επικοινωνούμε με την αισθητικό μας που γνωρίζει το δέρμα μας για να μας προτείνει τα κατάλληλα προϊόντα για το σπίτι και τη σωστή τους χρήση.

Πώς μπορεί μια γυναίκα να περιποιείται σωστά το πρόσωπο και το σώμα της στο σπίτι;

Τα προϊόντα που υπάρχουν είναι άπειρα και μπορούν να μας φανούν χρήσιμα στο σπίτι. Εάν μας λείπει κάτι αξίζει να το ζητήσουμε για να γίνονται οι σωστοί συνδυασμοί και να πετυχαίνουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

 

Ποια προϊόντα προτείνεις;

Τα βασικά προϊόντα είναι το σωστό καθαριστικό και κρέμα για καθημερινή χρήση. Επίσης η κρέμα ματιού και για πιο εντατική θεραπεία το serum. Επίσης αξίζει μία με δύο φορές τη βδομάδα, να χρησιμοποιούμε peeling, scrub και μάσκα. Στα videos που ανεβάζω σχεδόν καθημερινά στο λογαριασμό του La Calma Spa σε Facebook και Instagram, δείχνω βήμα προς βήμα πως να πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό, να έχω επικοινωνία μαζί με τις κοπέλες για να τις συμβουλεύω για το ποια είναι τα σωστά προϊόντα ανάλογα με το δικό τους τύπο δέρματος.

Επίσης, όσον αφορά το σώμα, υπάρχουν προϊόντα για τοπικό πάχος, φλεβίτιδα, σύσφιγξη και λιποδιάλυση. Ετοιμάζω τα καινούρια videos όπου θα τα ανεβάσω και θα παρουσιάσω με όλα τις πληροφορίες για το τι προσφέρει το κάθε ένα.

 

Οι γυναίκες που σε προσεγγίζουν αυτές τις μέρες τι ζητούν περισσότερο;

Προϊόντα τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα αφού αλλάζει ο καιρός και έρχεται το καλοκαίρι. Είναι πολύ καλό να εκμεταλλευτούμε το χρόνο στο σπίτι για προετοιμασία γιατί θα έχουμε πολύ θετικά αποτελέσματα τα οποία θα βλέπουμε μέρα προς μέρα.  Επίσης, μου ζητούν για πιο εντατικές και εξειδικευμένες θεραπείες αλλά και για προϊόντα μακιγιάζ. Προσέχουμε τι συνδυασμούς κάνουμε.

 

Αυτό που συμβουλεύω να αποφεύγουν αυτές τις μέρες είναι το άγχος. Και ότι προϊόντα χρειάζονται, να ακούν τις συμβουλές πρώτα των ειδικών.

Είναι σημαντικό και το τονίζω, να είναι τα ιδανικά προϊόντα για το δικό μας πρόσωπο και σώμα. Το δέρμα μας είναι η εικόνα μας και έχει να κάνει και με τη ψυχολογία μας.

 

Πώς μπορεί να επικοινωνήσει η κάθε γυναίκα που μας διαβάζει τώρα και ενδιαφέρεται για τις συμβουλές και τα προϊόντα του La Calma Spa;

Επικοινωνούν καθημερινά μαζί μου με προσωπικό μήνυμα στο Facebook ή το Instagram του La Calma Spa καθώς και στον αριθμό 25774777. Συζητώ μαζί τους και λύνω όλες τις απορίες τους και καταλήγουμε στα κατάλληλα προϊόντα τα οποία παραλαμβάνουν στην πόρτα τους με την εταιρεία Aramex Courier.

Θέλω να πω σε όλο τον κόσμο ότι είμαι δίπλα τους για αποστολές και απορίες σχετικά με τα προϊόντα μας και πραγματικά τους ευχαριστώ για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που προμηθεύονται ότι χρειάζονται για το πρόσωπο και το σώμα από το La Calma Spa. Και να τονίσω ότι τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφαλειας τόσο από εμάς όσο και από την εταιρεία Aramex Courier που τα παραδίδει στην πόρτα τους.