ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ: ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟ LA CALMA SPA

Όσοι την γνωρίζουν λένε πάντα τα καλύτερα για τον επαγγελματισμό αλλά και τον χαρακτήρα της Κατερίνας Παυλίδου που σε κερδίζουν από την πρώτη στιγμή σφραγίζοντας έτσι την έναρξη συνεργασίας με κύριο μέλημα  την ομορφιά σου και απώτερο στόχο τις καλύτερες θεραπείες και περιποιήσεις για την εξωτερική σου εμφάνιση.

Η Κατερίνα Παυλίδου κατάφερε στη Λεμεσό όλα όσα ονειρεύονται πολλές γυναίκες με το πάθος για την αισθητική και την σκληρή δουλειά της να την κατατάσσουν στα πρώτα ονόματα της κοσμοπολίτικης πόλης. Το La Calma Spa περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται  η γυναίκα αλλά και ο άντρας για το πρόσωπο και το σώμα.

 

Άνετος χώρος με ξεχωριστά δωμάτια για κάθε θεραπεία, το Cleopatra Bath, μασάζ, την περιποίηση νυχιών, τα μαλλιά, το σώμα και πρόσωπο είναι μόνο μερικές από τις υπηρεσίες που μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις στο La Calma Spa.

 

Στο χώρο της θα σου παρέχουν λύσεις για ότι σε προβληματίζει σε θέματα ομορφιάς και θα πάρεις επίσης συμβουλές για τα κατάλληλα προϊόντα που ταιριάζουν στο δικό σου τύπο.

 

Κλείσε άμεσα το ραντεβού σου για περιποίηση και ανανέωση για λαμπερό πρόσωπο και ξεκούραστο σώμα στα χέρια των επαγγελματιών του La Calma Spa.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλ: 25774777