ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ: ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ «ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ» ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

Ένα από τα μεγαλύτερα spa της Λεμεσού, συνεχίζει να εξελίσσεται προσφέροντας τα πάντα που χρειάζεται μια γυναίκα.

Η Κατερίνα Παυλίδου, ο άνθρωπος πίσω από την επιτυχία του La Calma Spa, μας μιλά για τις απαραίτητες θεραπείες ομορφιάς για λαμπερό, νεανικό πρόσωπο, σαρκώδη χείλη χωρίς ενέσιμα και όλα όσα θα ήθελες να γνωρίζεις!

Ποιες θεραπείες προτείνεις για αυτό το διάστημα;

Συστήνω ανεπιφύλακτα εντατικό, βαθύ καθαρισμό προσώπου. Αυτό το λέω πάντοτε. Είναι μηνιαία περιποίηση στο ινστιτούτο και είναι πολύ σημαντικό να μην το αμελούμε. Υπάρχουν πάρα πολλές θεραπείες. Επίσης, θεραπείες με ραδιοσυχνότητα, μεσοθεραπείες.

Ποιες συνήθειες μεγαλώνουν μια γυναίκα και ποιες την δείχνουν λαμπερή, ανανεωμένη και ξεκουραστή;

Στις μέρες μας, όλες οι γυναίκες έχουμε πολύ έντονη καθημερινότητα, άγχος, ένταση, αφού προσπαθούμε να τα προλάβουμε όλα. Αυτό σίγουρα μας κουράζει σωματικά αλλά και ψυχολογικά και όσο και να μην το θέλουμε, φαίνεται και στο δέρμα μας. Επίσης επηρεάζουν το ξενύχτι, το κάπνισμα, η κακή διατροφή, οι τοξίνες, η έντονη έκθεση στον ήλιο. Αυτό που προτείνω εγώ είναι να προσπαθήσουμε να έχουμε μια καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς στο σπίτι. Σωστή περιποίηση, συμβουλές από την αισθητικό μας, να κάνουμε τους μηνιαίους καθαρισμούς μας. Επίσης η ενυδάτωση, να μην ξεχνάμε την αντιηλιακή μας και επίσης να προσπαθούμε να μακιγιάρουμε όσο λιγότερο το πρόσωπο μας, ιδιαίτερα εάν δεν έχουμε κάπου να πάμε.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΑ ΟΛΑ!

ΜΙΝΙ ΨΥΓΕΙΑΚΙ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ