ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ: ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΣΟΥ

Η make up artist Κατερίνα Παυλίδου από το La Calma Spa μοιράζεται μαζί μας σημαντικά μυστικά ομορφιάς για το τέλειο νυφικό μακιγιάζ!

φωτογραφία: Γιώργος Ερέσσιος

φόρεμα από MINT BOUTIQUE

 

Όλο και περισσότερες γυναίκες εμπιστεύονται την Κατερίνα Παυλίδου για μία από τις ομορφότερες μέρες της ζωής τους, τη μέρα του γάμου τους. Αυτή την παραμυθένια μέρα, οι γυναίκες θέλουν να είναι πανέμορφες και να λάμπουν και από ευτυχία αλλά και με το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που είναι το νυφικό, η διακόσμηση και σίγουρα το μακιγιάζ που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες.

Η make up artist Κατερίνα Παυλίδου, ιδιοκτήτρια του La Calma Spa συμβάλλει για να γίνει η μέρα του γάμου σου ακόμη πιο μοναδική.

 

ΛΑΜΠΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Η βάση στο πρόσωπο είναι το σημαντικότερο ιδιαίτερα για τη μέρα του γάμου μας που η νυφούλα θέλει να είναι λαμπερή από το πρωί μέχρι να τελειώσει το γαμήλιο πάρτι.

 

ΓΗΙΝΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ

Τη μέρα του γάμου της η κάθε νυφούλα είναι καλό να αποφεύγει τους πειραματισμούς και τις υπερβολές. Οι ιδανικές γήινες αποχρώσεις δίνουν πάντοτε τέλειο αποτέλεσμα.

 

ΛΑΜΨΕΙΣ

Αυτή τη μέρα δικαιωματικά μπορείς να έχεις τις τέλειες λάμψεις στο πρόσωπο που θα τονίζουν τα όμορφα χαρακτηριστικά σου.

 

ΓΑΤΗΣΙΟ ΒΛΕΜΜΑ

Το γατήσιο βλέμμα κολακεύει όλες τις γυναίκες. Για τη μέρα του γάμου σας, αυτή την Άνοιξη Καλοκαίρι ποντάρετε στα bronze smokey eyes. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι το τέλειο αποτέλεσμα εξαρτάται και από τα καλοσχεδιασμένα φρύδια. Το αποτέλεσμα θα γίνει ακόμη πιο τέλειο με τις έντονες βλεφαρίδες.

 

ΧΕΙΛΗ

Αυτή τη σεζόν ποντάρουμε στους απαλούς γήινους τόνους και στα χείλη που δίνουν σε κάθε περίπτωση ονειρικό αποτέλεσμα!

 

EXTRA TIP:

Είναι σημαντικό όλα να είναι σε μια αρμονία. Η διακόσμηση του γάμου, το νυφικό, τα παρανυφάκια και βεβαίως το μακιγιάζ.

Μην ξεχνάτε πώς το καλύτερο είναι να χρησιμοποιείτε επαγγελματικά προϊόντα τα οποία διαρκούν για ώρες και είναι και αδιάβροχα.

Για ραντεβού με την Κατερίνα Παυλίδου επικοινωνήστε στο 25 774777

Διεύθυνση: Εκατοστός δρόμος Νο. 17, Κάτω Πολεμίδια, Λεμεσός.