ΚΡΙΣΤΙΑ ΠΑΤΣΙΟΥ: ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ

Η Κρίστια Πάτσιου είναι η ιδιοκτήτρια του υπέροχου Nautica Café που βρίσκεται στο λιμανάκι Πάφου ακριβώς δίπλα από το κάστρο.

Εργάζεται αρκετές ώρες μέσα στη μέρα της αφού αυτό απαιτεί η δουλειά της, για να απολαμβάνουμε ακόμη περισσότερο τη βόλτα μας χαραλώντας στην όμορφη αυλή του Nautica με έναν παγωμένο καφέ, φρέσκο χυμό ή βεβαίως παγωτό αλλά κι ότι άλλο τραβά η όρεξη μικρών και μεγάλων!

ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ

Θυμάστε μικροί που περηφανεύομασταν για τα κέρματα στον κουμπαρά; Αυτή η συνήθεια είναι καλό να υπάρχει και μεγαλώνοντας στην καθημερινότητα μας αφού χωρίς να το καταλάβεις, τα κέρματα που μαζεύεις ή βρίσκεις δεξιά και αριστερά στο σπίτι και το αυτοκίνητο, θα μαζευτούν σε ένα καλό ποσό το οποίο θα σε… ανταμείψει!

ΤΑΞΙΔΙΑ

Εάν είσαι ταξιδιάρα ψυχή, τότε θα έχεις μάθει πως κανένας προορισμός δεν φαντάζει μακρινός κι άπιαστος εάν φροντίσεις να οργανωθείς και να κλείσεις εγκαίρως τα εισιτήρια σου. Θα βρείς οικονομικές τιμές για το εισιτήριο καθώς και για τη διαμονή σου.

ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΞΟΔΑ

Όλοι έχουμε τα μηνιαία μας έξοδα. Όταν δίνουμε αυτά που οφείλουμε στις υποχρεώσεις, τότε μπορούν πιο εύκολα να προγραμματιστούν και όλα τα υπόλοιπα.

ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Είναι υπέροχο να βγαίνεις με φίλους για φαγητό σε ωραία εστιατόρια, όταν όμως το κάνεις μια φορά το μήνα κι όχι κάθε εβδομάδα, όταν μαγειρεύεις στο σπίτι δεν θα πιστεύεις πόσα χρήματα μπορείς να εξοικονομήσεις.

 
 
 
 
 
 
[siteorigin_widget class=”WC_Widget_Products”][/siteorigin_widget]