ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ: ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Γιατί είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε κρυστάλλους;

Κρύσταλλα λέγονται όλοι οι φυσικοί λίθοι που βρίσκουμε μέσα στη γη και χρησιμοποιούμε σε πάρα πολλούς τομείς στη ζωή μας.

Τα κρύσταλλα είναι πολύτιμα αφού μας βοηθούν τόσο ευκολά και με ένα μοναδικό και εντελώς φυσικό τρόπο, εκπληρώνοντας αν θέλετε την ύπαρξη τους στη γη σαν θείο δώρο.

Τα φυσικά κρύσταλλα δημιουργούνται με την πάροδο του χρόνου μέσα στη μάνα γη και είναι η μοναδική μορφή ύλης στον πλανήτη, που έχει μία τέλεια εσωτερική δομή.

Σε αυτή την εσωτερική δομή οφείλουν και τις ιδιότητες τους, που τους επιτρέπει να συγκρατούν και να αναμεταδίδουν την ενέργεια του χώρου ή τη δική μας, αν φοράμε ένα κρύσταλλο, σε σωστή συχνότητα.

 

Τα φυσικά κρύσταλλα βοηθούν τον άνθρωπο ολιστικά, σε όλα τα επίπεδα.

Τοποθετώντας ή φορώντας ένα φυσικό λίθο, έχω σωστές δονήσεις στο χώρο και στο σώμα μου. Το κορυφαίο και πρώτο κόσμημα κρύσταλλο που καλό θα ήταν να αποκτούμε είναι το μενταγιόν ή περιδέραιο.

Επειδή θα βρίσκεται στο κυρίως σώμα, μας δίνει καλύτερη μεταφορά της ενέργειας και μπορεί πολύ πιο γρήγορα, να μας βοηθήσει ψυχολογικά, συναισθηματικά, σωματικά, νοητικά, ψυχικά και πνευματικά.

Στη συνέχεια αν θέλω μπορώ να φορέσω βραχιόλια και στα δύο χέρια κατά προτίμηση για καλύτερη αρμονία, σκουλαρίκια ή δαχτυλίδια.

Μπορώ να τολμήσω και να συνδυάσω κρυστάλλους, άλλωστε ο καλύτερος τρόπος για να ψωνίσω είναι σύμφωνα με το τι με ελκύει περισσότερο.

Το ίδιο ισχύει και για τον χώρο μας. Επιλέγω να αποκτήσω φυσικούς κρυστάλλους που μου αρέσουν, στην όψη ή σαν χρώμα και τους τοποθετώ πολύ κοντά μου.

Στην αρχή που δεν έχουμε μεγάλη συλλογή, μπορούμε να τοποθετούμε τους λίθους πολύ κοντά μας για να λαμβάνουμε τη σωστή δόνηση. Για παράδειγμα, δίπλα μας, στο κομοδίνο μας, στο γραφείο όταν δουλεύουμε ή στο σαλόνι μας σε χώρους όπου βρισκόμαστε για αρκετή ώρα.

Αργότερα μπορούμε να αγοράζουμε κρυστάλλους πρακτικά για να τοποθετηθούν για τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που εκπέμπουν οι ηλεκτρονικές συσκευές ή για να βοηθηθούμε σε κάποια συγκεκριμένη μας αδυναμία.

Βάζοντας τους κρυστάλλους στη ζωή μας, βελτιώνουμε την ενέργεια μας και την ενέργεια του χώρου μας με αποτέλεσμα να έχουμε καλύτερη ποιότητα ζωής, αλλά και αυτοβελτίωση, κάτι που αρκετός κόσμος στις μέρες μας προσπαθεί καθημερινά να εξασκεί και να υιοθετεί μια θετική στάση ζωής.

Γρηγορία Θεοδοσίου

Σύμβουλος Φενγκ Σούι και ανάλυσης Πεπρωμένου