ΚΥΠΡΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: ΜΕ ΑΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΑ

Κύπρια αποκαλύπτει στο Dolce.com.cy τη δική της προσωπική ιστορία.

Με απάτησε και τον συγχώρησα. Είχαμε περάσει τόσα πολλά μαζί. Και όμορφα και άσχημα. Αισθάνομαι να ζω με αυτό τον άνθρωπο μια ολόκληρη ζωή. Κάποιες φορές με κουράζει, κάποιες τον βαριέμαι. Ξέρω όμως πως παρόλα τα αρνητικά στοιχεία στον χαρακτήρα του, είναι καλός άνθρωπος και προσφέρει πολλά στην οικοκέγενεια μας.

 

Δεν θυμάμαι κι εγώ πόσα χρόνια είμαστε μαζί. Πολλά όμως για να ρουτινιάσει ο γάμος, για να χαθεί η μαγεία, για να σταματήσω κι εγώ πολλές φορές να αισθάνομαι γυναίκα. Άσχημο πράγμα μα είναι ένας αδιάκοπος αγώνας να προσπαθείς να είσαι συνέχεια περιποιημένη, συνέχεια όμορφη ιδιαίτερα, μεγαλώνοντας παιδιά. Οι δουλειές του σπιτιού, το τρέξιμο της καθημερινότητας, το πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνεις παιδιά σε κάνουν να ξεχνάς τον εαυτό σου. Παντελώς. Πέρασα φάσεις που δεν ήθελα ούτε να με αγγίζει ο σύζυγος μου.

 

Αργά ή γρήγορα ήξερα ότι θα συνέβαινε. Ήξερα ότι θα με απατούσε. Είχα παρατηρήσει και την αλλαγή στη συμπεριφορά του όμως δεν με ένοιαζε. Ένιωθα να λυτρόνομαι. Απομακρυνθήκαμε κι άλλο ο ένας απ΄τον άλλο. Μέχρι που μια μέρα, ήταν τόσο φανερό αυτό που γινόταν. Κι εκεί που νόμιζα ότι θα τον έδιωχνα, δεν το έκανα. Δεν τον έβγαλα έξω από το σπίτι.  Τον συγχώρησα. Τον συγχώρησα γιατί αυτά που έχουμε ζήσει σαν ζευγάρι είναι πολλά περισσότερα. Δεν ένιωσα να θίγεται ο εγωισμός μου. Ήξερα πως έφταιγα κι εγώ. Τα συζητήσαμε. Τα βάλαμε κάτω. Είπαμε να προσπαθήσουμε όχι για τα παιδιά μας αλλά για εμάς. Να μας δώσουμε μια ευκαιρία.

Μοιράσου κι εσύ τη δική σου ιστορία, μοίρασε ελπίδα ή συμβουλές στέλνοντας μας στο dolcecy@ymail.com