ΚΥΠΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΞΕΓΕΝΝΗΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Μία Κύπρια αστυνομικός και ένας συνάδελφός της βοήθησαν γυναίκα να γεννήσει στη μέση του δρόμου, όταν τους ζητήθηκε βοήθεια κατά τη διάρκεια περιπολίας τους στο Ένφιλντ του Λονδίνου.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας πρόκειται για την Κύπρια Άντρη Αντρέου και τον συνάδελφό της Steve Porter, οι οποίοι έκαναν πεζή περιπολία σε δρόμο στο Ένφιλντ όταν ένας άντρας έτρεξε προς το μέρος τους και τους φώναξε για βοήθεια. Ο άντρας είχε σκοπό να μεταφέρει την έγκυο γυναίκα του στο νοσοκομείο όταν ξαφνικά έφτασε η ώρα του τοκετού.

 

Σύμφωνα με την ανάρτηση, συνάδελφος της Κύπριας κάλεσε ασθενοφόρο, ενώ η Αντρέου βοήθησε τη γυναίκα να φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο ονόμασαν Florence. Μετά τη γέννηση του βρέφους ακολούθησαν στιγμές αγωνίας γιατί δεν έκλαψε, όμως η Κύπρια πήρε πρωτοβουλία και άρχισε να κάνει μαλάξεις στο νεογέννητο, το οποίο άρχισε τελικά να κλαίει.

 

Η Κύπρια αστυνομικός ανέφερε: «Κρατούσα το μωρό κοντά στην κοιλιά της μητέρας του μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο. Ήταν μια τρομακτική, συγκινητική αλλά και ζεστή κατάσταση και, παρά το γεγονός ότι ήμουν σοκαρισμένη, νιώθω ευλογημένη που ήμουν μέρος της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Porter για τη στήριξη και την ηρεμία κατά τη διάρκεια του τοκετού».

Πηγή: sigmalive.com