ΚΥΠΡΙΕΣ INFLUENCERS: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!

Μπορεί να κάνουν μια πετυχημένη καριέρα και στον κόσμο των social media με χιλιάδες followers να λατρεύουν να τις ακολουθούν, παρ΄όλα αυτά, σαν αληθινές γυναίκες που θέλουν και επιδιώκουν να εμπνέεουν τους followers τους, έχουν μια γεμάτη από υποχρεώσεις καθημερινότητα και βεβαίως πολλά όνειρα τα οποία δουλεύουν ακούραστα για να πραγματοποιήσουν.

ΡΑΦΑΕΛΑ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ

Η Ραφαέλα Νεοκλέους πέραν από ένα πολυσυζητημένο πρόσωπο στον κόσμο των social media, είναι και μια αξιόλογη αρχιτέκτονας η οποία μπορεί να σχεδιάσει το σπίτι των ονείρων σου.

 

ΝΑΣΙΑ ΣΙ

Η Νάσια Σι εκτός από μια πολύ όμορφη και έξυπνη παρουσία στον κόσμο των social media, είναι επίσης και η αγγλική φιλόλογος που κάθε μητέρα θα εμπιστευόταν για να μάθουν τη γλώσσα τα παιδιά της!

 

ΚΛΕΛΙΑ ΓΙΑΣΕΜΙΔΟΥ

Η Κλέλια Γιασεμίδου δεν είναι τυχαίο που ξέρει να δίνει ακριβώς αυτό που ζητούν οι followers της. Η ίδια διαπρέπει στον τομέα του μάρκετινγκ σε κάθε άποψη!

 

ΑΝΤΡΕΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟΥΔΗ

Η Αντρεάνα Φραγκούδη μπορεί να βγάλει εις πέρας ότι και να αναλάβει και έχει βρει τη χρυσή τομή για να συνδυάζει μοναδικά όλα όσα αγαπά! Πέραν από αγαπημένο και πετυχημένο πρόσωπο στον κόσμο των social media, είναι μια αξιόλογη Πολιτικός Μηχανικός.