ΚΥΠΡΙΕΣ INFLUENCER: ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!

Είναι μια εξαιρετική τοποθεσία όπου μπορείς να αφιερώσεις ποιοτικό χρόνο αποκλειστικά σε σένα.

Το οτιδήποτε σε απασχολεί, σε προβληματίζει ή σε αποσυντονίζει, μπαίνει σε μια ποιοτική παύση όπου η υπόλοιπη ώρα σου θα γεμίσει με όμορφα χρώματα και περιποίηση.

 

Το Mo Eco Beauty στη Λεμεσό, είναι η καινούρια πρόταση της επιχειρηματία Μαρλέν Όρος, η οποία με την εμπειρία αλλά και το πάθος της για τα όμορφα άκρα, κατάφερε να ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Είναι ο ιδανικός χώρος για να χαλαρώσεις, να καθήσεις αναπαυτικά στην πολυθρόνα σου και απλά να επιλέξεις το χρώμα gel που προτιμάς, το σχέδιο αλλά και το σχέδιο εάν επιθυμείς, τα οποία θα έχουν αντοχή και διάρκεια για περισσότερες από τέσσερεις βδομάδες, διατηρώντας την ποιότητα τους.

 

Πρόσφατα, η πανέμορφη Ραφαέλα Νεοκλέους βρέθηκε στα Mo Eco Beauty, όπου η Μαρλέν Όρος, περιποιήθηκε τα άκρα της με αποτέλεσμα το οποίο ξεχωρίζει, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει η Κύπρια influencer να εμπιστεύεται πάντοτε τα καλύτερα.

Για να κλείσεις κι εσύ το ραντεβού σου με τις έμπειρες τεχνήτριες και να ζήσεις αυτή την υπέροχη εμπειρία, επικοινώνησε στο 25 738890