ΚΥΠΡΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: “ΜΕΤΕΔΩΣΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟ, ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ. ΝΙΩΘΩ ΧΑΛΙΑ”

«Αυτό είναι το χειρότερο. Να έχεις τον ιό, να μην το γνωρίζεις και να το μεταδώσεις στους ανθρώπους που αγαπάς και νοιάζεσαι όσο κανέναν».

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;

«Πήγαινα κανονικά στη δουλειά μου. Ήταν το κύριο θέμα συζήτησης όπως και σε κάθε χώρο άλλωστε. Κι όμως, ένας από εμάς είχε τον ιό και τον μετέδωσε και σε άλλους. Όπως και σε μένα»

 

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

«Η καθημερινότητα μου συνεχιζόταν κανονικά. Ένιωθα καλά στην υγεία μου. Μας ενημέρωσαν ότι όσοι είχαμε έρθει σε επαφή με το κρούσμα έπρεπε να εξεταστούμε. Ήμουν θετικός. Έπεσα από τα σύννεφα. Έγνοια μου η οικογένεια μου. Τα παιδιά μου. Οι γονείς μου…Ξέρεις τι είναι χειρότερο; Να έχεις τον ιό, να μην το γνωρίζεις και να το μεταδώσεις στους ανθρώπους σου, την οικογένεια σου. Σκέψου να ήμουν η αιτία να πέθαινε κάποιος. Απομονώθηκα, ακολούθησα όλες τις συμβουλές των γιατρών. Απομάκρυνα τους δικούς μου από κοντά μου… Ακόμη και φαγητό μου άφηναν έξω από την πόρτα… Μείνετε σπίτι σας. Είναι ύπουλος ιός. Μην το πάθετε για να μάθετε. Δεν χρειάζεται να φτάσουμε όλοι εκεί. Προτιμώ να τους στερηθώ για λίγο παρά να τους χάσω για πάντα».