ΚΩΣΤΑΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ: ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΙΛΑ ΣΤΟ DOLCE

Για ακόμη μια φορά, ο Κώστας Συμεωνίδης προκαλεί τον εαυτό του, ξεπερνά τα όρια του και μας παρασύρει όλους στη νέα περιπέτεια του!

Λίγο πριν ξεκινήσει με το SUP από την κοσμοπολίτικη Μύκονο για να φτάσει στην ακτή της Λεμεσού, ο Κώστας Συμεωνίδης μίλησε στο Dolce για τη νέα του περιπέτεια.

Το Windsurfers on Tour είναι γεμάτο από κόσμο που έχει φτάσει από νωρίς το πρωί για να δοκιμάσει τις επιδόσεις του στο SUP! Ο χώρος έχει αλλάξει και θυμίζει κάτι από εξωτικό νησί. Ο Κώστας, ξεκλέβει λίγο χρόνο για να μιλήσει στο Dolce για τη νέα του περιπέτεια.

«Είχα έναν τραυματισμό όμως τώρα είναι όλα καλά. Το μόνο που με προβληματίζει είναι εάν θα έχει δυνατούς ανέμους εκείνες τις μέρες. Και πάλι όμως, είναι μια πρόκληση για μένα. Πρώτα απ΄όλα, το κάνω για να προκαλέσω τον εαυτό μου, να δοκιμάσω τις αντοχές μου».

 

Θέλω να μου πει, εάν θα πάρει μαζί του κάτι σημαντικό για αυτόν.

«Όχι μόνο τα απαραίτητα που χρειάζομαι για αυτή τη νέα πρόκληση»

 

Ο στόχος του είναι να βοηθήσει με το δικό του τρόπο τα παιδιά που το χρειάζονται. Όπως και τις περασμένες 3 φορές που τόλμησε και τα κατάφερε και πάλι με την ανταπόκριση του κόσμου και των χορηγών του που τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα.

 

«Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς που στηρίζουν αυτή τη νέα μου προσπάθεια. Τον ΟΠΑΠ Κύπρου, Volka και όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας».

 

Ο Κώστας έχει έναν γιο στον οποίο έχει τεράστια αδυναμία. Είναι το πρώτο άτομο που θα σε συγκινήσει μόλις φτάσεις Λεμεσό, τον ρωτώ. «Σίγουρα», μου απαντά.

Αισθάνεται περήφανος για τον μπαμπά του;

«Νομίζω και ελπίζω πως ναι. Και αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό».