ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΤΑ GADGETS ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ; ΓΙΝΕ ΣΕΦ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Στην κουζίνα σου μεγαλουργείς. Χαλαρώνεις και δημιουργείς. Για σένα, την οικογένεια μα και τους φίλους που σε επισκέπτονται!

Το φαγητό φέρνει τους ανθρώπους κοντά και για καλή σου τύχη, είναι και από τις μεγάλες σου αγάπες. Ψάχνεσαι, δοκιμάζεις, δημιουργείς. Αγαπάς να ενημερώνεσαι με συνταγές και να δημιουργείς εύγεστα πιάτα. Και όσον αφορά τα gadgets κουζίνας, είναι από τις μεγαλύτερες αδυναμίες σου και ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορούν να σου φέρουν φίλοι και γνωστοί.

 

Σου έχουμε πολύ καλά νέα! Μπορείς να αποκτήσεις gadgets, αξεσουάρ και συσκευές που βλέπεις και ζηλεύεις όμως δεν ξέρεις που να τα βρεις! Χρησιμοποιώντας την Shop and Ship διεύθυνση σου στο Λονδίνο, έχεις την ευκαιρία να κάνεις δικό σου το κάθε τι που σε βοηθά να γίνεσαι καλύτερη στην κουζίνα σου.

 

Πάρε σήμερα τηλέφωνο στο 77771700(τον παγκύπριο αριθμό της εταιρείας Aramex) για να κάνεις την εγγραφή σου στην υπηρεσία τους Shop and Ship και να αποκτήσεις 24 προσωπικές διευθύνσεις σε όλο τον κόσμο. Έπειτα, κατέβασε το application στο κινητό σου για να μπορείς με τις διευθύνσεις που σου παραχωρούν να παραγγείλεις τα πάντα που θες και επιθυμείς ακόμη και από brands που μέχρι σήμερα δεν έστελναν Κύπρο τα προϊόντα τους. Αφού προχωρήσεις με τις παραγγελίες σου, η Aramex αναλαμβάνει να φέρει τα θέλω σου στην πόρτα του σπιτού σου στην Κύπρο!