ΛΟΥΗΣ ΠΑΤΣΑΛΙΔΗΣ: ΤΟ PRIVΕ PARTY ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ

100 εκπομπές άφθονου γέλιου, σάτιρας και τρολαρίσματος γιόρτασε χθες βράδυ η εκπομπή «ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW»  του ALPHA Κύπρου στο Βarrafino.

Η εκπομπή που απογειώνει κάθε Παρασκευή βράδυ τα νούμερα τηλεθέασης υποδέχθηκε ξεχωριστά τηλεοπτικά πρόσωπα, συνεργάτες, χορηγούς, διαφημιστές, ραδιοφωνικούς παραγωγούς, τηλεοπτικούς κριτικούς, συντάκτες και υπαλλήλους του σταθμού, για να τους ευχαριστήσει που συνέβαλαν στη συμπλήρωση 100 επιτυχημένων εκπομπών.

Χριστιάνα Αριστοτέλους, Βασιλική Χατζηαδάμου, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Τάσος Τρύφωνος, Ανδρέας Δημητρόπουλος, Γωγώ Αλεξανδρινού, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, Θέκλα Πετρίδου, Ανδρέας Γιόρτσιος, Ελπίδα Ιακωβίδου, Τζώρτζια Παναγή, Νικόλας Ιωαννίδης, Ονούφριος Σωκράτους, Τάσος θεοδώρου, Γιώτα Δαμιανού, Κωνσταντίνος Ιάσωνος και άλλοι τίμησαν με την παρουσία τους τον Λούη και την παραγωγή, σε μία ιδιαίτερα φιλική και όμορφη ατμόσφαιρα, όπου τα γέλια και τα πειράγματα δεν έλειπαν ούτε στιγμή.

Ο Λούης έσβησε μαζί με τους στενούς του συνεργάτες, Ανδρέα Βασιλείου, Μιχάλη Αργυρού, Κλείτο Κλείτου, Τεύκρο Νεοκλέους και Παναγιώτη Κυριάκου, μία εντυπωσιακή τριώροφη τούρτα, μην μπορώντας να κρύψει τόσο τη χαρά όσο και τη συγκίνησή του για τη δυνατή ομάδα που στελεχώνει την εκπομπή του.

Εκ μέρους του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA Κύπρου, μίλησε ο Γενικός Διευθυντής κ. Πέτρος Πέτρου, ο οποίος αναφέρθηκε στην εξαιρετική πορεία της εκπομπής και συνεχάρη τόσο τον Λούη όσο και τα μέλη της παραγωγής για το αξιόλογο έργο τους. Μεταξύ άλλων, ευχήθηκε τα καλύτερα και τόνισε ότι οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, αφού η εκπομπή «ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW» επιφυλάσσει ακόμη περισσότερες στιγμές άφθονου γέλιου.