ΛΟΥΣΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΕΙΣ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΧΡΩΜΑ

Κι όμως ο αφρώδης οίνος δεν ευφραίνει καρδίαν μόνο, αλλά και τα μαλλιά σας

Ποιος θα περίμενε ότι η σαμπάνια έχει και άλλες χρήσεις εκτός από το να σας δροσίζει μετά από ένα απολαυστικό γεύμα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η σαμπάνια έχει άλλη μια ιδιότητα και αυτή είναι να χαρίζει στα μαλλιά σας φυσική λάμψη και απαλότητα ενώ τονώνει το ξανθό σας χρώμα μεταξύ των επισκέψεων στο κομμωτήριο.

 

Η σαμπάνια, περιέχει πολυφαινόλες οι οποίες δεν ωφελούν μόνο τα μαλλιά σας αλλά και την επιδερμίδα σας. Εχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση κατά των παραγόντων που μολύνουν επιδερμίδα και μαλλιά. Αυτο το μυστικό ομορφιάς μάλιστα δεν είναι κάτι νέο, αλλά προέρχεται από τη Γαλλία εδώ και πολλές δεκαετίες. Η Γαλλία δεν είναι τυχαία περιοχή, αφού το είδος του αφρώδη οίνου από το οποίο δημιουργείται η σαμπάνια, καλλιεργείται και παράγεται στη Γαλλία.

 

Προμηθευτείτε τη σαμπάνια σας (δεν χρειάζεται να είναι ακριβή) και ανακινείστε καλά. Σκύψτε ανάποδα στο μπάνιο σας και αφήστε τη σαμπάνια να τρέξει στα μαλλιά σας από τις ρίζες ως τις άκρες κάνοντας μασάζ σε όλο το κεφάλι και τα μαλλιά. Περάστε τα δάχτυλά σας αρκετές φορές ανάμεσα από τα μαλλιά σας μέχρι να βεβαιωθείτε ότι είναι όσο πιο ξεμπλεγμένα γίνεται.  Ξεπλύνετε καλά με χλιαρό νερό. Η σαμπάνια θα κάνει το ξανθό χρώμα στα μαλλιά σας να δείξει ακόμη πιο έντονο, ενώ χαρίζει λάμψη και όγκο, αφήνοντάς τα απαλά σαν μόλις να χρησιμοποιήσατε μάσκα περιποίησης.

Πηγή: marieclaire.gr