ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Αν είσαι τυχερός, γνωρίζεις αυτόν τον έναν άνθρωπο που έρχεται για να αλλάξει τη ζωή και την κοσμοθεωρία σου ολόκληρη χωρίς να το πολυ προσπαθήσει… Απλά και μόνο γιατί η κάθε μέρα μαζί του είναι καλύτερη, πιο όμορφη, γεμάτη!

Έχει ανθρώπους που δύσκολα ερωτεύονται, έχει όμως και περιπτώσεις που είναι αθεράπευτα ερωτευμένοι πολύ περισσότερο με την ίδια τη ζωή. Είναι οι άνθρωποι που βρίσκουν πάντοτε τρόπο να σου δείξουν την όμορφη πλευρά των πραγμάτων και εστιάζουν συνήθως στα θετικά της.

Τέτοιος άνθρωπος, είσαι κι εσύ.

Κι ήρθες να μου τρίψεις στα μούτρα, πώς κάθε μέρα είναι και μια ευκαιρία για να τα αλλάξεις όλα και ν΄αρχίζεις να ζεις και πάλι από την αρχή.

Ακόμη και οι πιο απλές στιγμές δίπλα σου, καταλήγουν να είναι εμπειρίες ζωής! Από ένα κρασί στη μέση του πουθενά, ένα ποτήρι ούζο πλάι στο κύμα, μια απόδραση κάτω από τ΄αστέρια με έντονη μονάχα τη δική μας παρουσία. Γιατί ότι πιο πολύτιμο μπορείς να έχεις με έναν άνθρωπο είναι αυτές οι στιγμές που του αφιερώνεις το χρόνο σου, που του δίνεις χωρίς να ζητήσει, που ανταποδίδει αγάπη και έρωτα. Και μοιράζεται μαζί σου αχόρταγα άλλη μια αγκαλιά, δηλώνοντας έντονα παρών στο δικό σου τώρα.

Κι αυτή ακριβώς η αγκαλιά, είναι το πιο όμορφο δικό μου καλοκαίρι.

Γιατί αγαπώ τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη ζωή, τους ανθρώπους, τις σχέσεις.

Αληθινές στιγμές που γεννούν δεσμούς που δεν δείλιασαν, δεν υπέκυψαν, μα διεκδίκησαν… Και άντεξαν.