ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ!!!

Το ξέρω ότι έχεις συνηθίσει το στομαχάκι σου στα τσιμπολογήματα και σε όλες τις λιχουδιές που φιγουράρουν φάτσα φόρα στους διαδρόμους με τα γλυκά και αλμυρά… αλλά ξέρω ακόμη και την αιώνια πάλη σου με την απώλεια κιλών… που μεταξύ μας έχει καταντήσει μία γελοία συζήτηση.

Αφού δεν κλείνεις το ρημάδι το στοματάκι σου, μην αναμένεις ότι θα γίνεις εν μέσω νυχτός μοντελάκι… Κι επειδή σ’ αγαπάω, σέβομαι τα θέλω σου και συμμερίζομαι τον πόθο σου να εντυπωσιάσεις φέτος το καλοκαίρι στις παραλίες, σου ‘χω βρει την ανακάλυψη του αιώνα!

 

Μάθε λοιπόν ότι για να κοπεί, επιτέλους, η λαιμαργία σου και να μάθεις πότε το στομάχι σου θέλει φαγητό από πραγματική πείνα και πότε από τεμπελιά… θα πρέπει να αρχίσεις να τρως αναρή ή αλλιώς μυζήθρα.

 

Δοκίμασε λοιπόν να εντάξεις στο πρόγευμά σου ένα κομμάτι ανάλατης αναρής με ένα κουταλάκι μέλι και κανέλα… και θα διαπιστώσεις ότι θα αισθάνεσαι κορεσμό για αρκετές ώρες ή τουλάχιστον δεν θα θες να ενδώσεις σε διατροφικές παρασπονδίες, πριν από τα προγραμματισμένα γεύματα και σνακ σου!

 

Εμείς στο Dolce, πάντως, το δοκιμάσαμε για μία εβδομάδα και σας διαβεβαιώνουμε ότι ξεχάσαμε για λίγες μέρες τι είναι τα πατατάκια, τα σοκολατάκια, τα μπισκοτάκια και όλα τα σνακ θερμιδικών «βομβών»…

 

Τώρα, αν είστε αλλεργικοί στα γαλακτοκομικά, στο μέλι και την κανέλα… καλύτερα να μην τα δοκιμάσετε και να συμβουλευτείτε μία Κλινική Διατροφολόγο!