ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ

Σου αποκαλύπτω τον άνδρα που πρέπει να αποφύγεις και αν βγήκες μαζί του και κανένα ραντεβουδάκι, καταχώρισέ το στη λίστα με τον τίτλο “τι βλακεία έκανα” και τσιμουδιά. Δεν χρειάζεται να το κάνεις και βούκινο (κοινώς viral). 

Είναι και κάποιες φορές που από την πρώτη χειραψία ξέρεις τι σε περιμένει. Λες και οσμίζεσαι από μίλια μακριά τον τύπο που τρελαίνεται για χρήματα. Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά μερικοί άνδρες επιλέγουν σύντροφο βάσει της οικονομικής της κατάστασης και όχι για την υπέροχη κορμοστασιά της και τη ζεστή καρδιάς της.

 

Βγαίνετε για ραντεβού και κατευθείαν στο ψητό… τι δουλειά κάνεις, τι μισθό παίρνεις. Τι σε νοιάζει βρε φίλε πόσα βγάζω, ένα νερόβραστο καφέ ήρθα να πιούμε.

 

Αν δώσεις ξεκάθαρη απάντηση γύρω από τη μισθολογική σου κλίμακα, ξεκινά τις ερωτήσεις που θα σε στριμώξουν.

 

Πάμε και στον αγαπημένο σου μπαμπά. Θέλει να ξέρει το status του, αν σου έδωσε περιουσία και όλα τα σχετικά. Αν τυχόν αντιληφθεί ότι δεν είσαι το πλουσιοκόριτσο που δείχνεις, έχει ήδη φύγει με ελαφρά πηδηματάκια. Σκασίλα σου κιόλας.

 

Ερωτική επαφή. Δεν θέλει να κοιμηθεί με καμιά φτωχοπούλα και έτσι έχει ήδη κάνει έρευνα στο Κτηματολόγιο, πριν ξαπλώσει μαζί σου. Μην πλαγιάσει και σε πάμφθηνα σεντόνια το παλικάρι.

 

Μένεις μόνη ή μαζί με τους γονείς σου; Κι αν μένεις μόνη το σπίτι είναι δικό σου; Το νοικιάζεις; Ή μήπως είσαι καταχρεωμένη; Εμ, βέβαια, μήπως και σε παντρευτεί αύριο και βρεθεί να συνεισφέρει στη δόση σου. Όλα έτοιμα τα θέλει.

 

Η πολυπόθητη ώρα του πρώτου καφέ. Δεν θα σε κεράσει αμέσως. Θα σε αφήσει να κάνεις κι εσύ την κίνηση να ανοίξεις το πορτοφόλι σου. Κι αν σε κεράσει, θέλει να προτιμήσεις το μικρό cup. Μην τον καταξοδεύσεις κιόλας. Για συνοδευτικό ούτε συζήτηση, ας έτρωγες κάτι σπίτι σου πριν έρθεις.

 

Επόμενη συνάντηση. Τι κι αν πιείτε μόνο καφεδάκι, τι κι αν φάτε/πιείτε/ξαναφάτε/ξαναπιείτε… είναι η σειρά σου να πληρώσεις. Ακόμη κι αν ο καφές που σε είχε κεράσει κόστισε 2,05Ευρώ, κοπάνα τώρα το 40Ευρω και βάλε, αφού είναι η σειρά σου. Ούτε λόγος για το ότι αυτός είναι ο άνδρας της υπόθεσης.

 

Αν τυχόν είσαι άνεργη, δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθεί μαζί σου. Βρες πρώτα μία πολύ καλή δουλειά και μετά επικοινώνησε μαζί του. Μη χάσεις και τέτοιο κελεπούρι. Μετανάστευσε αν μπορείς κιόλας, αρκεί να βρεις την τέλεια δουλειά.

 

Κι αφού πιάσαμε ξανά το θέμα της δουλειάς που τελειωμό δεν έχει, σε κάθε συνάντησή σας θα σε ρωτά ξανά και ξανά γύρω από τη δουλειά σου. Αν ήταν βραζιλιάνικη σειρά θα είχε και ένα νόημα. Αυτός θέλει να μάθει μπας και πρόσθεσες και 4η δουλίτσα στο ημερήσιο σου πρόγραμμα και βγάζεις περιουσία ολόκληρη. Κι αν τυχόν πήρες αύξηση 30 Ευρώ να το μάθει κι αυτό…

 

Ας πάμε τώρα και στα ενδιαφέροντά σου. Αν σου αρέσουν τα ταξιδάκια και θες ένα σύντροφο να σου τα πληρώνει, ήδη σε έχει αποχαιρετήσει. Μην σου πω ότι θέλει μία κουκλίτσα που θα του τα πληρώνει όλα. Αχ, τους καλομάθατε τους άνδρες και να τα χαϊρια μας τώρα, τους ψάχνουμε με το φανάρι και σκουντουφλάμε πάνω σε βλάκες (ορίτζιναλ).

 

Έκανες το λάθος και τον κάλεσες στο σπίτι σου; Έχει ήδη κάνει εκτίμηση περιουσίας και έχει μάθει αν το σπίτι είναι γραμμένο επάνω σου. Εδώ θα έλεγα ότι είναι κουτσομπόλης κιόλας, αλλά αν εσύ τον θες, φάε τα μούτρα σου. Δεν μου πέφτει και λόγος.

 

Κοιτάζει το κάθετι. Ακόμη και τη μάρκα νερού που του σέρβιρες. Θέλει βρε κορίτσι μου να δει πόσο πολυέξοδη είσαι. Γι’ αυτό άσε τις τσάντες σου και βάζε κάθε φορά τα προσωπικά σου πράγματα σε χάρτινες σακούλες μία χρήσεως.

 

Σου στέλνει μηνύματα μόνο στο Messenger/Viber. Αν σε πάρει τηλέφωνο, συνήθως μοιάζει με αναπάντητη, τύπου call me back. Απορώ γιατί είστε μαζί ακόμα και τι θαυμάζεις επάνω του… Απορώ.

 

Αν είστε από διαφορετικές επαρχίες, θέλει να πηγαίνεις μία εσύ στη δική του και μία αυτός. Ακριβά είναι τα καύσιμα, εκτός αν είσαι διατεθειμένη να του τα πληρώνεις κάθε φορά που έρχεται στην πρωτεύουσα.

 

Σου έχει διευκρινίσει από πριν πως όταν βγαίνετε έξω μαζί, πρέπει να πληρώνει ο καθένας τα δικά του, σαν μαθητούδια. Εδώ λες, “ξενέρωσε με κι άλλο, μπορείς”.

 

Για να είμαι και ειλικρινής, δεν ξέρω αν περιγράφω κάποιο παραδόπιστο ή μία μορφή φιλάργυρου αρχιτσιγκούναρου, αλλά μάλλον κάποιο υπαρκτό πρόσωπο έχω στο μυαλό μου, το οποίο μόλις διέγραψα από τη λίστα επαφών μου για classified reasons (να το και το αγγλικό).