«ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ»: ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΚΟΡΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΑΣ

Το γράμμα της κόρης μια νοσοκόμας από την Ιταλία κάνει τον γύρο του διαδικτύου και συγκινεί.

«Αγαπητή μαμά, μου λείπεις πάρα πολύ». Έτσι ξεκινά το γράμμα της κόρης μιας Ιταλίδας νοσοκόμας, η οποία -όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοί της- μάχεται καθημερινά κατά την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού.

 

Η μητέρα της εργάζεται σε νοσοκομείο της περιοχής Σενιγκαλία της Ιταλίας και, όπως μπορεί να καταλάβει κανείς από το συγκλονιστικό γράμμα που έχει γίνει viral και κάνει τον γύρο του κόσμου, τα ωράρια είναι εξουθενωτικά και δεν μπορεί να περάσει χρόνο με την κόρη της.

 

Μάλιστα, στο γράμμα διαβάζουμε ότι ακόμα και στο σπίτι κρατούν αποστάσεις, αφού υπάρχει ο φόβος η μητέρα, που βρίσκεται εν μέσω του αγώνα κατά του ιού, να είναι φορέας και να τον μεταδώσει στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Οπότε, ακόμα και όταν είναι σπίτι, μένουν σε διαφορετικά δωμάτια.

 

Ύστερα λοιπόν από μια εξουθενωτική βάρδια, όπως αναφέρει το τοπικό σάιτ Vivere Sanigallia και αναδημοσίευσαν γνωστά ιταλικά ειδησεογραφικά site, όπως το Corriere della Sera, η νοσοκόμα βρήκε το γράμμα της κόρης, μέσα από το οποίο της εκφράζει πόσο πολύ της λείπει η μαμά της, αλλά και πόσο περήφανη νιώθει για τον αγώνα που κάνει.

«Αγαπητή μαμά,

Μου λείπεις πάρα πολύ. Μου λείπουν οι αγκαλιές σου, τα φιλιά σου, τα… Βασικά όλα αυτά που μπορεί να σου λείπουν όταν κάποιος είναι μακριά σου. Όλα τα χάδια σου! Ακόμα και το να βρίσκομαι απλά κοντά σου και να νιώθω ασφάλεια, να αποκοιμιέμαι, γνωρίζοντας ότι είσαι δίπλα μου!» αναφέρει το γράμμα που έχει συγκινήσει το διαδίκτυο και συνεχίζει λέγοντας «Αυτές τις νύχτες σε νιώθω μακριά μου, γιατί όταν ξυπνάω το πρωί, δεν μπορώ να σε γεμίσω με φιλιά, αλλά μόνο να βρίσκομαι σε απόσταση από σένα. Τα βράδια που μένεις στο σπίτι, δεν μπορώ να κάθομαι πολύ κοντά σου, παρά μόνο σε άλλα δωμάτια, σαν να μην είσαι εδώ. Γι’ αυτόν τον κορωνοϊό, ο κόσμος υποφέρει, κι εσύ με τους συναδέλφους σου επίσης υποφέρετε πάρα πολύ! Αλλά παρόλα αυτά, εσύ παραμένεις μαχήτρια, είσαι δυνατή, γενναία! Όταν τελειώσουν όλα θα σε γεμίσω με φιλιά. Σ’ αγαπάω έως το άπειρο! Το κουταβάκι σου. Υ.Γ. Θυμήσου, δε φταις εσύ για ό,τι συμβαίνει, εσύ είσαι μια ηρωίδα!».

Πηγή: https://www.bovary.gr/