ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΧΑΤΖΗΜΗΝΑ: ΣΤΙΛΙΣΤΙΚΑ ΤΙΠΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ

Πολύτιμες συμβουλές από την ενδυματολόγο Μαριάννα Χατζημηνά

Η πιο σημαντική συμβουλή που μπορεί να σου δώσει κάποιος για να ντύνεσαι σωστά, είναι να επιλέγεις ρούχα που πρωτίστως σε κάνουν να νιώθεις όμορφα αλλά και που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα σου.

 

5 Tips!

1.Κρυφτό: Μην κρύβεσαι πίσω από φαρδιά ρούχα που εξαφανίζουν τη σιλουέτα σου. Βρες τα δυνατά σου σημεία και ανάδειξε τα. Αν για παράδειγμα αισθάνεσαι ότι το δυνατό σου σημείο είναι η μέση σου, αγκάλιασε την με μια ζώνη δίνοντας της τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

 

2.Layering: Παίξε με διαφορετικά επίπεδα, όγκους και μήκη, τονίζοντας τα δυνατά και «κρύβοντας» τα αδύνατα σου σημεία.

 

3.Prints: Επέλεξε το κατάλληλο print για εσένα! Οι κάθετες ρίγες μακραίνουν τη σιλουέτα ενώ οι οριζόντιες προσθέτουν όγκο. Σημαντικό είναι επίσης να θυμάσαι ότι τα έντονα μοτίβα μαγνητίζουν τα βλέμματα και τραβούν την προσοχή στο σημείο που θέλεις.

 

4. Διώξε το μαύρο: Ή καλύτερα περιόρισε το μόνο στις περιοχές που δεν θέλεις να έχουν τον πρώτο λόγο στην εμφάνιση σου. Κατά τα άλλα βάλε χρώμα στη ζωή σου!

5. Δοκίμασε: Πήγαινε για ψώνια και δοκίμασε, δοκίμασε, δοκίμασε! Διαφορετικά πατρόν μπορούν να μεταμορφώσουν κυριολεκτικά την εικόνα σου στον καθρέφτη.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ DIGITAL ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ DOLCE ΕΔΩ