ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΨΙΩΤΗ: ΛΑΜΠΕΡΗ, ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΣ

Θυμάσαι μικρή που φορούσες τα τακούνια της μαμάς σου και έπαιρνες τα πινέλα και τα κραγιόν της θαυμάζοντας το αποτέλεσμα μπροστά στον καθρέφτη;

Κάπως έτσι ξεκίνησε και αυτό το μοναδικό ταξίδι ομορφιάς για την αισθητικό Μαρία η οποία ακολούθησε το όνειρο της και το μετέτρεψε σε λειτούργημα, μεγαλουργώντας καθημερινά με θεαματικά αποτελέσματα στο πρόσωπο και το σώμα κάθε γυναίκας που την εμπιστεύεται.

Συνέντευξη στη Μαρίνα Αβραάμ

Φωτογράφηση: Μάριος Ασκάνης

Μαλλιά: Άντρη Τηλεμάχου από Il Vento Hair Studio

Μακιγιάζ: Μαρία Νικολάου Αψιώτη

Ρούχα από προσωπική συλλογή

 

Μαρία πώς αντιδράς κάθε φορά που βλέπεις μια νέα θεραπεία ή καινούρια προϊόντα μακιγιάζ;

Εννοείται ότι το συναίσθημα είναι ίδιο κάθε φορά. Κατενθουσιάζομαι και περιμένω πως και πώς να τα χρησιμοποιήσω στις αγαπημένες μου γυναίκες, φίλες και πελάτισσες που με στηρίζουν και με εμπιστεύονται κάθε φορά.

 

Τελικά οι γυναίκες δεν «μεγαλώνουμε» ποτέ όταν πρόκειται για προϊόντα ομορφιάς και νέες προτάσεις;

Όσα κραγιόν κι αν υπάρχουν στο νεσεσέρ σου, όσες σκιές, ποτέ δεν είναι αρκετά. Αυτό συμβαίνει ακόμη περισσότερο όταν είσαι αισθητικός αφού όσα προϊόντα και να έχεις ποτέ δεν είναι αρκετά. Πάντα πρέπει να ενημερώνεσαι και να έχεις τις νέες προτάσεις και σε αυτή την περίπτωση βοηθά πάντοτε και η ποσότητα και η ποιότητα.  

Πόσα χρόνια ασχολείσαι με την αισθητική;

Τα τελευταία χρόνια και φροντίζω να προσφέρω στο χώρο μου ότι συνεπάγεται με το θέμα της αισθητικής. Θεραπείες προσώπου, θεραπείες σώματος, μακιγιάζ, λέιζερ, μανικιούρ, πεντικιούρ. Ότι χρειάζεται και ζητά η γυναίκα κάθε ηλικίας θα το βρει στο ινστιτούτο μου σε πολύ καλές τιμές.

 

Ποιο θα μπορούσες να πεις είναι το δυνατό σου σημείο στο επάγγελμα σου;

Αγαπώ πολύ τον τομέα μου όμως το μακιγιάζ είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

 

Είναι επάγγελμα ή λειτούργημα;

Για εμένα θα έλεγα ότι η αισθητική είναι τρόπος ζωής. Ομορφαίνει την καθημερινότητα μου κι εγώ με τη σειρά μου ομορφαίνω τις ζωές και την κάθε μέρα των γυναικών που με εμπιστεύονται για την εξωτερική τους εμφάνιση.

Σε σταματούν στο δρόμο για να σχολιάσουν το δικό σου μακιγιάζ;

Μου έχει τύχει να βρίσκομαι κάπου και να με ρωτήσουν ναι. Και το πιο ωραίο είναι που κλείνουν και ραντεβού και με επισκέπτονται στο χώρο μου.

 

Ποια είναι τα μυστικά για να είναι κάθε γυναίκα όμορφη;

Είναι στα χέρια μας να μεταμορφώσουμε και να τονίσουμε τα όμορφα χαρακτηριστικά της κάθε γυναίκας. Ένα περιποιημένο, ενυδατωμένο πρόσωπο είναι πάντα όμορφο και με το μακιγιάζ γίνεται ακόμη πιο λαμπερό.

 

Στο χώρο σου προσφέρεις και θεραπείες αντιγήρανσης;

Στο ινστιτούτο μου προσφέρω οτιδήποτε αφορά το πρόσωπο και απευθύνομαι σε όλα τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες είτε είναι η ακμή, οι πανάδες, η σφριγηλότητα του προσώπου αλλά και οι ρυτίδες. Επίσης φροντίζω πάντα με τα κατάλληλα προϊόντα και θεραπείες ένα πρόσωπο που είναι θαμπό και άτονο κάτι που πλέον συμβαίνει ιδιαίτερα και με την χρήση του υπολογιστή.

Προσφέρεις όμως και άλλα πολλά σε απίστευτα χαμηλές τιμές όπως έχουμε μάθει;

Αρκετές θεραπείες άμεσες και αποτελεσματικές για κάθε ανάγκη και ναι, σε πάρα πολύ καλές τιμές που ίσως και να μην βρουν πουθενά αλλού. Θέλω να τονίσω την ραδιοσυχνότητα που προσφέρω η οποία ανανεώνει το πρόσωπο όπως επίσης και το MesoPen που είναι ότι πιο νέο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στον κόσμο της αισθητικής. Το MesoPen θα το λατρέψουν οι γυναίκες αφού βοηθά στην αναδομηση του δέρματος προσφέροντας πολλά οφέλη μεταξύ των οποίων τη δημιουργία κολλαγόνου και ελαστίνης, σύσφιγξη και αναζωογόνηση, βελτιώνει σημαντικά την εμφάνιση ουλών και ραγάδων, βελτιώνει τις ρυτίδες του δέρματος, εμποδίζει την τριχόπτωση και πολλά άλλα.

 

Αυτό ακούγεται πολύ ενδιαφέρον για κάθε γυναίκα.

Ναι είναι ιδανικό και πρόκειται για το πιο ασφαλές, υγιές, γρήγορο και αποτελεσματικό σύστημα διαδερμικής διείσδυσης της αγοράς, γνωστό κι ως μεσοθεραπεία.

Θέλω να μου πεις λίγα λόγια και για το laser που απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες.

Θα ξεκινήσω με το γεγονός ότι είναι ανώδυνο αφού παγώνει η χειρολαβή στους -4 βαθμούς κελσίου, μουδιάζοντας αμέσως την περιοχή με αποτέλεσμα να μην νιώθεις απολύτως καμία ενόχληση ή πόνο. Είναι αποτελεσματικό και αυτό φαίνεται από την πρώτη κιόλας συνεδρία.  Επίσης, για μια γυναίκα που θέλει να κάνει laser σε όλο το σώμα θα της πάρει πολύ λίγο χρόνο αφού σε μόλις μια ώρα και 15 λεπτά, έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σε αυτό το σημείο, να αναφέρω ότι διαθέτω πολύ οικονομικά πακέτα γιατί στόχος μου είναι να εξυπηρετώ όλο τον κόσμο που με εμπιστεύεται. Τέλος να πω ότι το συγκεκριμένο laser είναι ιδανικό και για τους καλοκαιρινούς μήνες, κάτι που δεν το προσφέρουν αρκετά από τα υπόλοιπα laser που μπορείτε να βρείτε στην αγορά.  

 

Τι απασχολεί πιο πολύ τις γυναίκες που έρχονται εδώ;

Το πέρασμα του χρόνου είναι ένα θέμα που θα συζητήσουν οι περισσότερες και θα με συμβουλευτούν για λύσεις και αντιμετώπιση.

 

Το πέρασμα του χρόνου είναι κάτι που πρέπει να μας τρομάζει ή πλέον με τα μέσα και τις θεραπείες δεν θα έπρεπε να ανησυχούμε τόσο;

Δεν πρέπει να μας τρομάζει γιατί πρέπει να αποδεχτούμε το ότι μεγαλώνουμε. Νομίζω δεν πρέπει να κάνουμε περισσότερα από όσα πρέπει και χρειαζόμαστε. Εγώ είμαι εδώ για να τους παρέχω θεραπείες και συμβουλές για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Από ποια ηλικία μπορεί να έρθει μια γυναίκα στο χώρο σου;

Από όλες τις ηλικίες αλλά συστήνω από τα 16 και άνω για καθαρισμό.

 

Τι προτείνεις για το καλοκαίρι, τι να αρχίσουν άμεσα οι γυναίκες;

Το σημαντικότερο είναι να προσέχουμε το πρόσωπο και το σώμα μας για να μην αφυδατώνετε. Άρα οι θεραπείες οι οποίες έχουν να κάνουν με την ενυδάτωση. Ο ήλιος είναι πολύ δυνατός και δεν πρέπει να ξεχναμε ποτέ την ενυδάτωση και αντηλιακό.  Ας μην ξεχνάμε όμως πως μια κοπέλα πρέπει να προσέχει και τη διατροφή της. Είναι πολύ σημαντικό γιατί πέραν από το σώμα, η διατροφή και το νερό βοηθά το πρόσωπο μας.

 

Εκτός από επαγγελματίας αισθητικός είσαι και μητέρα.

Προσπαθώ να συγχρονίζω και να απολαμβάνω και τα δύο βρίσκοντας τον απαραίτητο χρόνο για το κάθε ένα. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα όμως είμαι σε μια φάση που έχω και βοήθεια κι έτσι, τα καταφέρνω για να έχω τον απαραίτητο χρόνο σε αυτούς τους δύο τομείς που πρωταγωνιστούν στη ζωή μου. Οι γυναίκες μπορούμε να συνδυάσουμε τα πάντα και το έχουμε αποδείξει.

 

Ασχολήσουν πάντα με τον τομέα της ομορφιάς;

Από μικρή ηλικία με θυμάμαι με τα πινέλα της μαμάς μου να μακιγιάρομαι, να βάφω κοπέλες, να φτιάχνω τα νύχια τους. Ήθελα πάντα να ακολουθήσω αυτό τον τομέα.

 

Ποια προϊόντα δεν πρέπει να λείπουν το φετινό καλοκαίρι από το νεσεσέρ μας;

Ένα ενυδατικό σπρέι και η αντηλιακή μας. Όσον αφορά τα χρώματα και τις τάσεις, φέτος πρωταγωνιστούν οι έντονες αποχρώσεις με το πορτοκαλί και το κόκκινο να κερδίζουν τις εντυπώσεις!

ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΨΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΗΣ MORBIDEZZA BEAUTY SPOT ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΣΤΟ 96658608