ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΨΙΩΤΗ: Ο ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ

Για την Μαρία Νικολάου Αψιώτη ο τομέας της ομορφιάς είναι τρόπος ζωής! 

Η Κύπρια αισθητικός δημιούργησε έναν υπέροχο χώρο στη Λεμεσό ο οποίος παραπέμπει σε ινστιτούτο αισθητικής του εξωτερικού.

Ο τέλεια διαμορφωμένος χώρος με τις minimal λεπτομέρειες συνδυασμένες με όμορφα χρώματα που σε χαλαρώνουν,  φαντάζει ως ένας από τους ιδανικότερους προορισμούς για την εμφάνιση σου. Στα χέρια της Μαρίας Νικολάου Αψιώτη, αφήνονται αρκετές Κύπριες γυναίκες για να περιποιηθεί το πρόσωπο αλλά και το σώμα τους με τις θεραπείες που προσφέρει.

Μια από τις μεγαλύτερες αγάπες της βέβαια είναι το μακιγιάζ, για αυτό και θα αισθανθείς σαν σταρ του cinema μπροστά στον καθρέφτη με τον υπέροχο φωτισμό.  

Η εντυπωσιακή ξύλινη σκάλα σε οδηγεί στον πρώτο όροφο όπου εκεί θα μεταμορφωθείς και θα ανανεωθείς!

Το κάθε τι, τέλεια διακοσμημένο σε βοηθά να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το ταξίδι σου στον κόσμο της ομορφιάς. Η Κύπρια αισθητικός, φροντίζει να προσφέρει πάντα τα καλύτερα στις γυναίκες που την εμπιστεύονται και το έχει καταφέρει αφού το πάθος και η αγάπη για το χώρο της αισθητικής είναι ο τομέας της.

 

 

Η Μαρία Νικολάου Αψιώτη βρίσκεται στη Λεμεσό και μπορεις να κλείσεις ραντεβού για περιποίηση ή μακιγιάζ το συντομότερο στο 96658608.