ΜΑΡΙΝΑ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ: ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΤΗΣ

Πώς μπορεί κανείς, να βλέπει ένα τετράποδο το οποίο δεν ενοχλεί, ανέμελο και υγιέστατο και έτσι απλά για την πλάκα, να το βλάπτει για να αποδείξει την βλακεία του.

Νοοτροπία η οποία αξίζει να αλλάξει. Ημέρα του Επιταφίου, η αγαπημένη Μαρίνα Φιλιππίδου η οποία λατρεύει τα ζώα, άφησε όπως πάντα τα γατάκια της να απολαύσουν τη βόλτα τους στη γειτονιά. Όμως, το ένα από αυτά, επέστρεψε στο σπίτι άσχημα χτυπημένο στο μάτι από σφαίρα.

Η ίδια ανήρτησε τη δυσάρεστη είδηση στα μέσα κοινωνικής διχτύωσης με απογοήτευση, λύπη και βεβαίως θυμό:

“Μεγάλη Παρασκευή.

Ο Πέτρος μου βγήκε έξω για τη βόλτα του αρτιμελής κι ευδιάθετος. Γύρισε στο σπίτι λίγη ώρα αργότερα με δύσκολη αναπνοή και με μια σφαίρα που πέρασε από το μάτι στον αυχένα. Ο Πέτρος μου, αν ζήσει, θα βλέπει με ένα ματάκι. Τώρα ο Πέτρος μου βρίσκεται στον κτηνίατρο, ενώ το δίποδο κρέας που το προκάλεσε θα συνεχίζει να ζει ανενόχλητος και (με το βόθρο που έχει για ψυχή) ίσως το επόμενο θύμα του να μην είναι «ένας κάττος» (για κάποιους), ένας άγγελος για εμάς, αλλά να είναι ένα παιδάκι που βγήκε στον κήπο του να παίξει. Επίσης, το ίδιο δίποδο κρέας, πιθανό να νηστεύει αυτές τις μέρες και μάλλον απόψε θα τον δείτε να περνά ευλαβικά σκυφτός κάτω από τον Επιτάφιο.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ»!

Υ.Γ. Η αστυνομία σηκώνει τα χέρια ψηλά αν δεν υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας»