ΜΑΡΛΕΝ ΟΡΟΣ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΝΥΧΙΑ

Η γυναίκα που θες να έχεις για καλύτερη σου φίλη, η επιχειρηματίας που φροντίζει να φέρνει και να δημιουργεί νέες τάσεις προκαλώντας χαμόγελα σε όλες μας, ο άνθρωπος που θα σου επιμεληθεί και δημιουργήσει τα πιο υπέροχα νύχια που θα δεις ποτέ!

Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο φτάνει να το θες πολύ, να έχεις πάθος και να αγαπάς αυτό με το οποίο καταπιάνεσαι! Όπως ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση της επιχειρηματίας και δημιουργού των βιολογικών βερνικιών νυχιών, Μαρλέν Όρος.

Με βάση τη Λεμεσό, η επιχειρηματίας κατάφερε να δημιουργήσει τα οικολογικά βερνίκια νυχιών Mo Nails, τα οποία κέρδισαν από την πρώτη στιγμή την εμπιστοσύνη των γυναικών εντός αλλά και εκτός Κύπρου αφού πλέον διατίθενται και σε σαλόνια ομορφιάς στο εξωτερικό.

Με υπέροχα χρώματα και συνεχώς νέες συλλογές οι οποίες ανταποκρίνονται στα θέλω της κάθε γυναίκας που επιδιώκει και θέλει να είναι κάθε μέρα περιποιημένη, κατάφερε τα Mo Nails να είναι η πρώτη μας επιλογή. Πέραν από την παλέτα χρωμάτων, τα Μοναδικά οικολογικά βερνίκια νυχιών, ξεχωρίζουν για την ποιότητα αλλά και τη διάρκεια τους.

Η ομάδα των Mo Nails Ladies δουλεύει με όραμα και ακούραστα για να φτάνουν κοντά μας οι πιο εντυπωσιακές και ποιοτικές επιλογές που αφορούν τα άκρα μας

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε παλμ αποχρώσεις, έντονα χρώματα, γοργονέ, βιτρώ και άλλα πολλά βλέποντας το υπέροχο αποτέλεσμα που φαίνεται σαν να ξεπήδησε από σελίδες περιοδικού. Κι όμως, η κάθε τεχνήτρια που χρησιμοποιεί Mo Nails, δίνει ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια κι εσύ δεν χορταίνεις να θαυμάζεις τα περιποιημένα άκρα σου.