ΜΕΛΙΝΑ ΣΚΟΥΜΠΡΗ: 11 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΩΝ FASHION SHOWS ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Το όνομα της είναι συνυφασμένο με τις επιτυχίες στα μεγαλύτερα fashion shows που γίνονται στο νησί μας βλέποντας τους συνεργάτες της να την επιλέγουν ξανά και ξανά για την προώθηση των καταστημάτων και προτάσεων τους.

Η δυναμική γυναίκα πίσω από όλες τις υποχρεώσεις, το τρέξιμο, την οργάνωση αρκετών από τα πετυχημένα fashion shows που γίνονται στο νησί μας και τα φώτα των προβολέων, δεν είναι άλλη από την επιχειρηματία και παθιασμένη με το επάγγελμα της Μελίνα Σκουμπρή.

 

Αρχίζοντας πλέον δυναμικά τη νέα, καλοκαιρινή σεζόν, η ατζέντα της είναι γεμάτη από τις νέες της επαγγελματικές προκλήσεις. Fashion shows τα οποία έγιναν θεσμός και οργανώνονται κάθε χρόνο γεμίζοντας από κόσμο, ενθουσιασμό, χαμόγελα και επιτυχίες.

 

Κάποιες από τις συνεργασίες της έχουν σφραγιστεί με τις μεγαλύτερες επιτυχίες και αυτό φαίνεται στο γεγονός ότι χρόνο με το χρόνο, οι υποχρεώσεις της όλο και αυξάνονται.

Η ιδιοκτήτρια του Model Pro Μελίνα Σκουμπρή, έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς, αναλαμβάνοντας να κάνει τις καλοκαιρινές μας νύχτες πιο όμορφες με μόδα και ομορφιά!