ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ Η ΙΔΙΑ

Είναι κάποιοι άνθρωποι που εμφανίζονται εκεί που δεν το περιμένεις και απλά νιώθεις πως ταιριάζετε τόσο πολύ που είναι σαν δώρο ζωής!

Τους εκτιμάς, τους σέβεσαι και αυτός ο δεσμός που δημιουργείται, αντιλαμβάνεσαι ότι είναι αμοιβαίος. Έχουν πάντα έναν καλό λόγο να πουν και σε θαυμάζουν για όσα έχεις κάνει και για αυτό που είσαι. Την ίδια στιγμή γίνονται αυστηροί κριτές κι εσύ το δέχεσαι γιατί ξέρεις πως ποτέ δεν θα έλεγαν κάτι με κακία παρά μόνο για να γίνεις καλύτερος.

Ζεις έντονα μαζί τους και κάνεις ουσιαστηκές συζητήσεις. Από αυτές που μπορεί να μιλήσετε για τα πάντα τα άγρια ξημερώματα ενώ έχετε βρεθεί στο πουθενά. Ακούνε τραγούδια που δεν γνωρίζουν πολλοί, βλέπουν ταινίες που μένουν για πάντα αξέχαστες, κάνουν απίστευτα road trips ανακαλύπτοντας μυστικά μονοπάτια. Ξέρουν να ζουν και αυτό μεταδίδουν και στους γύρω τους. Δεν κάνουν θόρυβο, μα δεν περνούν ποτέ απαρατήρητοι… 

Ο χρόνος με αυτούς τους ανθρώπους δείχνει να σταματά. Σαν να θέλει να απολαύσει και ο ίδιος τη στιγμή. Ξεχνάς που είσαι, δεν αναρωτιέσαι τι ώρα είναι και δεν θυμάσαι να κοιτάξεις το κινητό τηλέφωνο. Γιατί ο άνθρωπος που έχεις απέναντι σου έχει να σου δώσει πάρα πολλά γεμίζοντας το μέσα σου με σοφιά.

Τέτοιους ανθρώπους, διαλεγμένους, διαβασμένους τους θαυμάζεις και ναι, πρέπει να χαίρεσαι να τους έχεις για καλούς σου φίλους, για εραστές, για ένα σημαντικό κομμάτι που ξέρεις πως διαμορφώνει το χαρακτήρα σου. Γιατί μετά από αυτούς δεν είσαι ποτέ ξανά ίδιος.