ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ! ΜΑΛΛΙΑ, ΜΑΚΙΓΙΑΖ, ΝΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ G BAR!

Ακόμη και οι βροχερές μέρες αποκτούν αλλιώτικο νόημα στον αγαπημένο μας χώρο G Bar το οποίο σε περιμένει κι εσένα στη Λεμεσό για να σε περιποιηθεί και να σε ανανεώσει πλήρως ούτως ώστε να είσαι πανέτοιμη για τις γιορτές και κάθε σημαντικό event στο οποίο θα παρευρεθείς και σκοπεύεις να κλέψεις την παράσταση!

Γιατί στο κάτω κάτω, σου αξίζει να σε καλομαθαίνουν και θέλουμε για σένα μόνο και πάντα τα καλύτερα που μπορείς να έχεις  τριγύρω σου.

Το πόσο αγαπούν τις γυναίκες θα το καταλάβεις με το που θα περάσεις στο εσωτερικό του G Bar στη Λεμεσό. Ένας χώρος που φτιάχτηκε για να δίνει τα καλύτερα στις γυναίκες προσφέροντας τους τα πάντα που αφορούν την εμφάνιση μας.

Αφού κλείσεις το ραντεβού σου, λίγο πριν αφεθείς στα χέρια των ειδικών, παράγγειλε ένα ζεστό cappuccino από την καφετερια του. Έπειτα, αφέσου στις τεχνήτριες για να περιποιηθούν τα νύχια σου με τις καλύτερες τάσεις των ημερών. Στη συνέχεια, ζήσε την εμπειρία με το χτένισμα που προσφέρουν και επιθυμείς ενώ ολοκληρώνοντας την επίσκεψη σου μπορούν να σου φτιάξουν και το τέλειο μακιγιάζ!

Τα πάντα υπάρχουν στο G Bar που αφορούν τη γυναικεία ομορφιά ενώ για το τέλος έχουμε κρατήσει το γεγονός ότι μπορείς από το We Space που βρίσκεται στο χώρο του, να επιλέξεις και το τέλειο φόρεμα για το ρεβεγιόν!

Καθόλου μην το καθυστερείς! Κλείσε σήμερα ραντεβού και ανανεώσου για να λάμπεις τις γιορτές!

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 25 054785