ΜΙΑ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ 30 ΧΩΡΕΣ ΜΕ ARAMEX!

Την καλύτερη προσφορά μας έχει ετοιμάσει η Aramex με μια τιμή αποστολής από 30 χώρες του εξωτερικού για κάθε παραγγελία και θέλω μας.

Τα μεγαλύτερα brands του εξωτερικού, οι νέες προτάσεις, οι μεγαλύτερες εκπτώσεις, το εκπληκτικό Black Friday και άλλα τόσα, δεν είναι πλέον μια επιθυμία αλλά μπορούν να γίνουν τρόπος ζωής και για όλους εμάς που κατοικούμε στην Κύπρο.

Η Aramex με την υπηρεσία Shop and Ship, φέρνει κοντά μας την εξαιρετική προσφορά για ΜΙΑ ΤΙΜΗ όσο αφορά τις ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ 30 ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

Πώς ακριβώς μπορείς να επωφεληθείς;

Κατεβάζοντας το application Shop and Ship στο κινητό και κάνοντας τη διά βίου εγγραφή σου, θα έχεις 30 προσωπικές διευθύνσεις σε χώρες του εξωτερικού μεταξύ των οποίων η ΑΜΕΡΙΚΗ, ΑΓΓΛΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΚΙΝΑ, ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.

Με αυτό, θα φέρνεις Κύπρο πανεύκολα τα πάντα που επιθυμείς, θέλεις και χρειάζεσαι αφού θα φαίνεσαι σε κάθε χώρα ως ντόπιος της αγοραστής. Τότε, με 13 ευρώ το πρώτο μισό κιλό και 7 ευρώ κάθε επιπλέον μισό κιλό, θα μπορείς ΜΕ ΜΙΑ ΤΙΜΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, να έχεις στην πόρτα σου κάθε παραγγελία.