ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Με την υπηρεσία Shop and Ship έχεις το προνόμιο να παραγγέλνεις τα πάντα που θες από την Ελλάδα και να τα παραλαμβάνεις σε άψογες τιμές στην πόρτα του σπιτιού σου!!

 

Τα νέα είναι εκπληκτικά και σε αφορούν αφού προλαβαίνεις να κάνεις τις online παραγγελίες σου από την Ελλάδα για τις γιορτινές μέρες! Δώρα, προτάσεις μόδας, gadgets, προιόντα ομορφιάς και ότι άλλο χρειάζεσαι, θα φτάσει στην πόρτα του σπιτιού σου πιο οικονομικά χρησιμοποιώντας την εκπληκτική υπηρεσία Shop and Ship.

 

Η υπηρεσία που σου προσφέρει διευθύνσεις σε όλο τον κόσμο για να γίνει το online shopping ακόμη πιο εύκολο αφού θα φαίνεσαι παντού ως ντόπιος αγοραστής, προσφέρει για τους Κυπριους μεγάλες προσφορές για όλους όσοι ψωνίζουν και χρησιμοποιούν την Shop and Ship διεύθυνση τους στην Ελλάδα! Πληρώστε για την αποστολή μόνο 10 ευρώ από τα 13 για το πρώτο 0,5 κιλό και μόνο 2 ευρώ αντί για 7 ευρώ για κάθε επιπλέον 0,5 κιλό!!!

Απίστευτη, μοναδική, τέλεια προσφορά για να απολαύσεις τα γιορτινά σου ψώνια.

Και εάν δεν έχεις κάνει ακόμη τη δια βίου εγγραφή σου στην υπηρεσία Shop and Ship, πάρε το συντομότερο τηλέφωνο στο 77771700