ΝΑΤΑΣΑ ΚΑΠΙΤΖΙΗ: «ΞΥΠΝΑ» TH ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ

Είναι η σύμβουλος αυτοβελτίωσης την οποία εμπιστεύονται επιχειρηματίες, πρόσωπα της κυπριακής showbiz, άνθρωποι που αποφασίζουν να διαπρέψουν και να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους.

Η Νατάσα Καπιτζιή έχει καταφέρει πολλά μέσα από τις γνώσεις, τον επαγγελματισμό της αλλά κυρίως την αγάπη της για το Life Coaching. Οι μαρτυρίες άλλωστε από ανθρώπους που την εμπιστεύτηκαν, μιλάνε από μόνες τους:

Διαβάστε ποιο κάτω τι μας έστειλε αναγνώστρια σχετικά με την μεγάλη αλλαγή στη ζωή της όταν γνώρισε τη Νατάσα Καπιτζιή:

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτή την εμπειρία για να βοηθήσω έστω και με αυτό τον τρόπο. Να δείξω το δρόμο και σε άλλες γυναίκες

Όταν γνώρισα τη Νατάσα κέρδισα μια φίλη…

Με πήρε από το χέρι και με οδήγησε στον μαγικό κόσμο της αγάπης!

Πρώτα αγάπησα τον εαυτό μου, τον συγχωρεσα που τόσα χρόνια με παραμέλουσε και έβαζε άλλους σε προτεραιότητα και τον φρόντισα.

Μετά ξύπνησε την Επιχειρηματία μέσα μου. Έμαθα τη δύναμη που κρύβω τόσα χρόνια και φοβόμουν να την βγάλω!  Όσα έβλεπαν και αναγνώριζαν άλλοι σε μένα, ο εαυτός μου δεν τα βλέπε.. Ανακάλυψα όσα μπορώ να κάνω και άλλα τόσα! Από τότε τα θαύματα που συμβαίνουν είναι απίστευτα!!

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ το χρωστώ στη Νατάσα γιατί έσωσε τη σχέση μου… Δουλεύοντας και με τους δύο μας, μας έκανε να αντιληφθούμε την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλο και τα πράγματα και δημιουργήματα που μας ενώνουν. Η αγάπη μόνο μπορεί να μας πάει μπροστά!  Μάθαμε πως μέσα από τις διαφορετικές προσωπικότητες που έχουμε μπορούμε συνεχώς να δημιουργούμε ενώνοντας τις δυνάμεις μας! Την ευχαριστώ για τα μαθήματα ζωής!».