ΝΑΤΑΣΑ ΚΑΤΣΙΑΡΗ: ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ CYBELE

Πολλές γυναίκες παρατηρούν ότι η ζωή τους μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο, όταν εμπιστευτούν τα συμπληρώματα διατροφής που χαρίζουν πολλά οφέλη.

Τα Cybele δημιουργήθηκαν αποκλειστικαά για τις ανάγκες της κάθε σύγχρονης γυναίκας η οποία αναλαμβάνει τόσους πολλούς απαιτητικούς ρόλους.

Εαν θες να κάνεις ένα πολύ καλό δώρο στον εαυτό σου, τότε αξίζει να γνωρίζεις για τα Cybele.

Υγεία, ευεξία, ορμονική ισορροπία, φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία για κάθε γυναίκα. Αυτά και άλλα πολλά θα αισθανθείς. Η υπεύθυνη των Cybele μας εξηγεί:

«Όταν τον τελευταίο χρόνο, συλλάβαμε και πραγματοποιήσαμε την ανάπτυξη του Cybele female care, στόχος μας ήταν να ανταποκριθούμε στην καθολική επιθυμία της σύγχρονης γυναίκας να έχει στη διάθεση της ένα προϊόν ειδικά αναπτυγμένο για την ίδια που θα της δώσει τα απαραίτητα «εργαλεία» να ισορροπήσει με επιτυχία τους απαιτητικούς ρόλους της γυναίκας – μητέρας – συζύγου – επιτυχημένης επαγγελματία. Σήμερα, η σύγχρονη γυναίκα δεν τρέχει πίσω από τις εξελίξεις. Πρωτοστατεί παίρνοντας την ζωή της στα χέρια της και δρα προληπτικά».

Και συμπληρώνει:

Ενδεικτικά αναφέρουμε, τα συμπληρώματα διατροφής θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμα σε:

 Έγκυες και οι θηλάζουσες μητέρες, στις οποίες υπάρχει αυξημένη ανάγκη για συγκεκριμένα θρεπτικά συστατικά.

 Άτομα που ακολουθούν περιοριστικές δίαιτες με στόχο την απώλεια βάρους, για παρατεταμένα διαστήματα ή χορτοφάγοι, όπου αποκλείουν συγκεκριμένα τρόφιμα από το ημερήσιο διαιτολόγιο τους για μεγάλο διάστημα

 Γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας, όπου είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί η επαρκής πρόσληψη συγκεκριμένων θρεπτικών συστατικών (σίδηρος, φυλλικό οξύ κλπ)

 Ζευγάρια αναπαραγωγικής ηλικίας που συναντούν προκλήσεις σε μια επιτυχημένη εγκυμοσύνη

 Γυναίκες οι οποίες μεταβαίνουν στην εμμηνόπαυση, μια περίοδο με ιδιαίτερες προκλήσεις για τη σύγχρονη γυναίκα.