ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΩΤΟΥ: ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛ

Με ένα party από το οποίο δεν έλειπε τίποτα, οι φίλοι και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ, με την παρουσία συγγενών του Μάριου Τόκα, έσβησαν τα κεράκια της τούρτας για τα 93 χρόνια της ομάδας των Λεόντων. 

Τι χαρακτήρισε τη βραδιά;

 

Η συγκίνηση που επικρατούσε καθώς και η ανατριχίλα, όταν οι φιλάθλοι της ΑΕΛ, τραγουδούσαν με κάθε ευκαιρία το “Χρόνια Πολλά, αγάπη μου γλυκιά”. Επίσης, όταν ο αδερφός του Μάριου Τόκα ανέβηκε στη σκηνή της μουσικής σκηνής Κύκλος και μίλησε για τον καταξιωμένο συνθέτη και στιχουργό λέγοντας πώς ακόμη κι όταν βρισκόταν στο ογκολογικό στη Γερμανία, ρωτούσε για να μάθει για το σκορ της ομάδας τους.

 

Τιμής Ένεκεν, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ, χάρισε μια συλλεκτική, αναμνηστική φανέλα της ομάδας στην οικογένεια του Μάριου Τόκα με τον χαρακτηριστικό αριθμό 3. Όπως εξήγησαν, ο συνθέτης αγαπούσε ιδιαίτερα τρία πράγματα στη ζωή του: Την οικογένεια, τη μουσική και την ομάδα του.

Ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Χριστοδουλίδης, τόνισε πως βαδίζουν σε μια δύσκολη αλλά ολοκληρωτικά μεταβατική, νέα εποχή για την ΑΕΛ. H πρώτη κυρία της ΑΕΛ Μαρία Βασιώτου, για ακόμη μια φορά κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις μέσα από το στυλ της. Για τα γενέθλια της ομάδας τους, επέλεξε να είναι classy και σικ ταυτόχρονα φορώντας ένα λευκό παντελόνι και top, συνδυάζοντας τα με μαύρο, leather σακάκι.