ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΣΤΟ COLORS CAFE

Η σοκολάτα γιορτάζει και φέτος στο Colors Café του Ξενοδοχείου Four Seasons και μας υποδέχεται με υπέροχες σοκολατοδημιουργίες, από την Παρασκευή 11 έως την Κυριακή 20 Νοεμβρίου.

Το Colors Café, που έκανε θεσμό την πιο γλυκιά εβδομάδα του χρόνου, μας προσκαλεί σε μια Εμπειρία Σοκολάτας που κάνει το Γύρο του Κόσμου! O Pastry Chef Δημήτρης Χατζηγιάννης και η ομάδα του, εμπνευστήκαν δημιούργησαν και ετοιμάζονται να μας εκπλήξουν με ένα menu “Around The World Chocolate Experience”.

Σ’ αυτή τη γευστική περιπλάνηση, ο ουρανίσκος μας θα ταξιδέψει σε πολλά μέρη του κόσμου και θα μας προκαλέσει να ανακαλύψουμε μία προς μία την ιστορία που κρύβεται πίσω από κάθε σοκολατένιο γλυκό.

 

Around The World Chocolate Experience

Τη γλυκιά παλέτα συνθέτουν ανάμεσα σε άλλα αριστουργήματα, η απίθανη

Chocolate Tart, το Vegan Raspberry Inspiration, το λαχταριστό Chocolate Cheesecake, το υπέροχο El Cafetero, η εκλεπτυσμένη Pavlova, η εξαιρετική Guanaja, η μοναδική Yuzu Caramel, η θεσπέσια Sokolatopitta, η ανεπανάληπτη Avelana και η εύγευστη Pari Brest.

Την πανδαισία γεύσεων συμπληρώνουν οι αρωματικές ζεστές σοκολάτες, το ιταλικό κρασί Scavi & Ray Al Cioccolata και οι επιλογές από εξαιρετικά cognacs του οίκου Delamain, σε αρμονικούς συνδυασμούς με signature πραλινάκια.

Η εμπειρία στην Εβδομάδα Σοκολάτας, απογειώνεται με τη δυνατότητα που δίνει το Colors Café σε κάθε επισκέπτη, να πειραματιστεί φτιάχνοντας τη δικιά του σοκολάτα γάλακτος, μαύρη ή λευκή με μια σύνθεση υλικών που θα επιλέξει.

Info: Chocolate Week | 11-20 Νοεμβρίου 2022 | Colors Café | Four Seasons Hotel