ΞΥΠΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ! ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ;

Να σου πω τι είναι έρωτας;

Το πρώτο χαμόγελο που δίνω στον εαυτό μου μόλις ξυπνώ. Τα υπέροχα χρώματα της Ανατολής που μου φτιάχνουν αμέσως τη μέρα. Οι άνθρωποι δίπλα μου που μου υπενθυμίζουν με πράξεις πόσο αγαπητή είμαι.

Τα τραγούδια που ηχούν οι στίχοι και η μουσική τους τόσο ωραία στα αυτιά μου και τα ερμηνεύω δυνατά ενώ βρίσκομαι στο αυτοκίνητο.

Οι φίλοι, οι συγγενείς, οι γνωστοί, οι συνάδερφοι που μου υπενθυμίζουν πόσο ξεχωριστοί είμαστε όλοι.

Έχω τόση αγάπη στη ζωή μου που αισθάνομαι ευγνώμων. Την εκτιμώ, την σέβομαι και την σκορπίζω κι εγώ απλόχερα. Δώσε αγάπη χωρίς να το σκεφτείς. Κάνει τον κόσμο μας καλύτερο.

Τα αστεία της παρέας, τα πειράγματα της οικογένειας. Το καλό φαγητό που ξέρω πώς ετοίμασαν με το καλύτερο συστατικό: το ενδιαφέρον τους. Η φίλη που θα σχεδιάσει ένα υπέροχο φόρεμα μόνο για μένα. Η αδερφή που θα μοιραστεί μαζί της όλα της τα μυστικά και θα ακούσει και τους δικές μου τρέλες! Ο γνωστός που θα μου χαρίσει με ειλικρίνεια το ομορφότερο του χαμόγελο. Η αγαπημένη κολλητή που θα με καλέσει σε ανύποπτο χρόνο για ένα δείπνο! Οι αληθινοί μου άνθρωποι. Και είναι τόσοι πολλοί.

Ξυπνώ κάθε μέρα ερωτευμένη. Με την ίδια τη ζωή. Με όλα τα καλά που φέρνει μαζί της. Με αυτά που με έχει διδάξει για να είμαι κι εγώ καλύτερη στους ανθρώπους που μου δίνουν τόσα πολλά.

Η κινητήριος δύναμη για όλα, ο έρωτας! Ερωτεύομαι τα απλά πράγματα που προκαλούν το χαμόγελο μου και στο τέλος της μέρας, είναι για μένα τα πιο μεγάλα, τα πιο σημαντικά, τα πιο ουσιαστικά.