ΟΙ ΚΥΠΡΙΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ SHOP & SHIP ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Τα καλά νέα διαδίδονται γρήγορα για αυτό και το Shop & Ship της εταιρείας ARAMEX φαίνεται να έχει γίνει ο καλύτερος σύμμαχος για τις διαδικτυακές και όχι μόνο αγορές αρκετών Κυπριων fashionistas.

Δεν είναι τυχαίο που ο πήχης στο θέμα στυλ έχει ανέβει τόσο πολύ στο νησί μας. Οι Κύπριες εκτός από το να ταξιδεύουν συχνά για να ανανεώνουν την γκαρνταρόμπα τους, έχουν πια τον καλύτερο σύμμαχο στυλ στις αγορές τους. Το Shop & Ship από την εταιρεία Aramex, ανοίγει θεαματικά τους ορίζοντες σου για τις διαδικτυακές και όχι μόνο αγορές σου.

Απέκτησε κι εσύ πια ότι επιθυμείς από κάθε μεριά του πλανήτη χωρίς να απογοητευτείς ποτέ ξανά με την έκφραση: Λυπούμαστε, δεν στέλνουμε Κύπρο.

 

Με την εγγραφή σου στο Shop & Ship της Aramex, έχεις όλα τα καταστήματα του κόσμου στην πόρτα σου. Πρόκειται για μια καινοτόμο, παγκόσμια υπηρεσία διανομής εμπορευμάτων που σας βοηθά όταν κάνετε τις αγορές σας από το διαδίκτυο, παρέχοντας σας το δικαίωμα να αποκτήσετε τις δικές σας, προσωπικές διευθύνσεις σε 24 χώρες του εξωτερικού.

Τα καταστήματα από χώρες μεταξύ των οποίων Αγγλία, Ιταλία, Γαλλία, Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Αμερικής, Μαλαισίας, Καναδά, Αίγυπτο, Λίβανο, Ιορδανία, Ινδονησία, Ινδία, Κίνα, Αυστραλία, Σιγκαπούρη και άλλα τόσα, φτάνουν πλέον στο σπίτι σου.

Αρκεί μόνο η εγγραφή σου για να μπορείς να κάνεις κάθε όνειρο και κάθε αγορά σου απο τα μεγαλύτερα brands του κόσμου πραγματικότητα. Και μην ξεχνάς ποτέ πως το online shopping μπορεί να γίνει οποιαδήποτε ώρα και σε όποιο σημείο κι αν βρίσκεσαι! 

Το καλύτερο στο κρατήσαμε για το τέλος αφού με το Shop & Ship δεν υπάρχουν περιορισμοί και με μόνο 13 ευρώ για το πρώτο μισό κιλό και 7 ευρώ για κάθε επιπλέον μισό κιλό θα μπορείς να παραγγέλνεις και να παραλαμβάνεις ότι επιθυμείς σε γόβες, ρούχα, τσάντες, αξεσουάρ και πολλά άλλα. Ακόμη το σκέφτεσαι; Προλαβαίνεις να κάνεις ακόμη και τώρα την εγγραφή σου για να συνεχίσεις να δίνεις μαθήματα στυλ όπως μόνο εσύ ξέρεις!  Περισσότερα θα δεις και θα μάθεις κάνοντας κλικ ΕΔΩ